Heel het Westland Bakt

Heel het Westland Bakt

Taartbakkers en taartliefhebbers opgelet! Sta jij je regelmatig uit te sloven in de keuken en bak jij de lekkerste taarten voor jouw vrienden en familie? Kan jij deze ook nog eens mooi versieren? Ben jij ouder dan 12 jaar? Dan zoeken wij JOU!

Op vrijdagavond 9 maart 2018 organiseert NON Pop-Up dé bakwedstrijd van het jaar: Heel Het Westland Bakt! Op deze avond verzamelen hobby taartenbakkers uit het Westland bij NON Pop-Up in de Lier om te strijden voor de felbegeerde titel ‘beste taartenbakker van het Westland’. Daar kan jij onderdeel van zijn!

Hoe werkt het?
Als deelnemer maak je thuis de basistaart en verzorg je de ‘finishing touch’ samen met de andere taartenbakkers bij NON Hoofdkwartier, waar de 4-kundige juryleden jouw kunstwerk beoordelen op smaak & presentatie. Je mag je taart helemaal zelf bedenken, met als enige voorwaarde dat jouw taart voldoet aan het Westlandse thema: “Helemaal Goud”. Dus laat je fantasie de vrije loop! Natúúrlijk wint de Meesterbakker, naast de prachtige titel, een mooie prijs. Wat dat is, houden we nog even geheim…

Inschrijven
Kan jij niet wachten om mee te doen?  Vul dan zo snel mogelijk onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Bakkers klaar? Inschrijven maar!