POWER PASEN | Bedrijven

De lente is in aantocht, de paaseitjes worden weer ingekocht en ook NON zit alweer helemaal in de paassferen. Wil je wel je collega’s of medewerkers verrassen met een paasbrunch, maar heb je geen zin om te regelen wie de hagelslag meeneemt en wie de gekookte eitjes? 😉 Dat nemen wij graag voor jou uit handen!

POWER PASEN BRUNCHBOX!
Voor iedereen vullen wij een vrolijk doosje bomvol heerlijke gerechtjes waarna iedereen met een goedgevulde dag lekker de dag kan beginnen. Het scheelt een hoop boodschappen en geregel!

Wat zit er in een Brunchbox?

  • Boerenyoghurt met huisgemaakte granola
  • Vers belegde wrap met kaas, tomaatjes en sla
  • Gekookt eitje
  • Ambachtelijke croissantje met jam
  • Knapperige kokosmakroon
  • Optioneel: versgeperste jus d’orange

Klaar om je medewerkers of collega’s te verrassen met de Power Pasen Brunchbox? Je kunt de boxen de week voor Pasen (26-30 maart) laten bezorgen.
Bestel ze hier!

Kosten € 9,50 per box.
inclusief verse jus (300 ml) € 12,50

Liever gezamenlijk aan een grote tafel ontbijten?

Natuurlijk kunnen wij daarin ook meedenken! Wij zorgen voor een geheel verzorgd, heerlijk Power Paasontbijt, wat bij jullie aan kantoor bezorgd kan worden. Het enige wat jullie hoeven te doen is aanschuiven! Zeker weten dat iedereen hierna vrolijk en met een goed gevulde maag lekker de dag kan starten. Je kunt het ontbijt de gehele week voor Pasen laten bezorgen (26 – 30 maart) op ieder gewenst tijdstip. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan nemen we contact met je op.

Prijs op aanvraag; wij denken graag met jullie mee! Mail ons voor meer informatie of bel gezellig naar: 06-21830122

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *