5x NON Hoogtepunten 2019!

Als we denken aan alles wat er in 2019 is gebeurd, knipperen ook wij drie keer met onze ogen. Hoe bizar; wat een mooie gebeurtenissen op een rij. Tijd om even kort terug te blikken naar 5 toffe hoogte punten van afgelopen jaar.

Enorm bedankt voor alle te gekke kansen & samenwerkingen! We kijken heel erg uit naar al het gaafs in 2020! Tot dan!

1. NON Winnaar MKB Westland Partners Ondernemersprijs

We trappen direct af met de meest bekende gebeurtenis van 2019; NON heeft de MKB Westlandpartners Ondernemersprijs 2019 gewonnen! Hoe tof is dit? Dat we binnen 3 jaar de MKB Westland Partners Ondernemersprijs hebben gewonnen!
Normaal worden alleen bedrijven geselecteerd die meer dan 10 jaar bestaan, dus de nominatie was al heel bijzonder. De doorslaggevende reden waarom we hebben gewonnen is met name onze onderscheidenheid t.o.v. de rest van de branche geweest.

2. Inspirerende events

We verzorgen events van A tot Z en worden het meest blij van de samenwerkingen met opdrachtgevers. Dat kan al heel klein zijn: in een lunch d.m.v. ingrediënten of de verpakking, maar ook groot zijn door een totaalconcept helemaal op maat te maken. Hieronder een kleine impressie van toffe events op locatie die we dit jaar hebben mogen verzorgen!

3. NON Webshop

Ook bizar en menig scepticus is al terug gekomen op zijn mening. WANT onze webshop is een regelrechte hit! Het blijkt maar weer dat je soms een beetje eigenwijs & grensverleggend moet zijn! Anno 2019 zijn dagelijkse webshop bestellingen bij NON bijna de normaalste zaak van de wereld. Samen met alle maatwerk projecten & pakketten is onze keuken dan ook dagelijks fulltime bezig om al het lekkers hiervoor tevoorschijn te toveren!

4. Torenhoge Gasttevredenheid

Hier zijn we stiekem wel heel erg trots op! Want NON groeit dit jaar namelijk met 70%, én dat onze gasten en opdrachtgevers dan ook nog meer tevreden zijn dan andere jaren is natuurlijk wel heel erg gaaf!

Wij houden namelijk al twee jaar jaarrond doorlopend (anoniem) onderzoek en gemiddeld worden we met een 9,5 gewaardeerd! Een unieke combinatie, die niet altijd hand in hand gaat.

Begin dit jaar zijn we gestart met NON Academy. Zodat we in het mooiste vak dat er bestaat, ook de leukste en beste toppers hebben.

Sinds begin dit jaar zijn we actief ons team aan het trainen & vinden we het tof om onze eigen NONnen op te leiden! Want zeg nou zelf, Gastvrijheid is toch het mooiste vak wat er is? Dat in combinatie met onze voortdurende drang om de kwaliteit en creativiteit te verbeteren draagt daar natuurlijk zeker aan bij 🙂

5. NON Mijlpalen

In ons jonge bestaan hebben we dit jaar ook 3x een jubileum mogen vieren! NON zelf bestond dit jaar namelijk 3 jaar, we zaten 1 jaar in ons nieuwe pand én we verzorgen 1 jaar de bedrijfscatering bij Best Fresh Group. Alle reden dus om diverse feestjes te vieren!