NON Hoogtepunten van 2018


Als we denken aan alles wat er in 2018 is gebeurd, knipperen ook wij drie keer met onze ogen. Hoe bizar & wat een mooie gebeurtenissen op een rij. Tijd om even kort terug te blikken naar 5 toffe hoogte punten van afgelopen jaar.

Enorm bedankt voor alle te gekke kansen & samenwerkingen! We kijken heel erg uit naar al het gaafs in 2019! Tot dan!

 

1. NON Hoofdkwartier 2.0

We trappen direct af met de meest bekende gebeurtenis van 2018; de NON verhuizing! Inmiddels zijn we geen pop-up meer én zijn we super blij met onze vaste stek. Ben jij al gezellig een bakkie komen doen?

2. Inspirerende events;
Lely Future Farm Days | Bruiloften | Nature’s Pride BBQ | Sonnehoeck Private Dining | 30jr. Jubileum van der Ende 

We verzorgen echt events van A-Z en worden het meeste blij van met opdrachtgevers samen iets tofs te realiseren. Dat kan al heel klein zijn in een lunch d.m.v. ingrediënten of de verpakking, maar kan ook groot zijn door een totaalconcept helemaal op maat te maken. Hieronder een kleine impressie van toffe events op locatie die we dit jaar hebben mogen verzorgen!

3. NON Best Fresh

Een kans die we vooraf 2018 nog niet op ons vizier hadden, maar zeker niet minder leuk! Hoe tof dat we sinds 1 november 2018 de vaste bedrijfscateraar zijn van Best Fresh! Drie NON toppers zijn daar elke werkdag om lekkerste broodjes, soepen & salades op het buffet te toveren. Liefde gaat toch een beetje door de maag, ook tijdens de werkdag!

4. NON Webshop

Een paradepaardje vinden we zelf; de NON webshop! Iets wat ons écht te gek leek, en wat we ook gedaan hebben. Een eigen webshop! De lekkerste taartjes & hapjes heel makkelijk te bestellen. Hij gaat als een tierelier én we hebben nog heel veel plannen om ‘m uit te breiden. Dus mocht je nog iets missen, laat het ons zeker weten!

5. Drankvergunning

Last but definitely not least: Drank vergunning! Inmiddels zijn we erachter, stiekem houden jullie wel van een flinke slok 😉 Want het nieuws van de drankvergunning ging als een razend lopend vuurtje! Ook hebben we vanaf deze week lekkere borrelhapjes op de kaart en gaan we steeds meer uitbreiden met borrel specials. Ook hiervoor geldt, heb je tips? Laat het ons zeker weten!