NON TIPT | 6x de ideale picknick

Het is eindelijk lekker weer, dus waarom zou je binnen lunchen als je ook kan genieten van een heerlijke picknick voor het ultieme vakantiegevoel? Het maakt niet uit waar: in de tuin, in het leuke parkje om de hoek of op het strand, een picknick kan eigenlijk overal! Onze stagiaire Rosa heeft 6 tips verzameld voor een onvergetelijke picknick!

Locatie
Om te beginnen is de locatie natuurlijk essentieel voor een goede picknick. Zoek een plekje in de schaduw, want niemand wil er aan het einde van de dag als een kreeft uitzien, toch? 😉 Het liefste wil je een picknick op een plekje waar het niet te druk is en die toch goed bereikbaar is. Met een lekker kleedje heb jij zo de ideale locatie te pakken.

Food
Eten kan natuurlijk ook niet ontbreken bij een picknick. Ideaal om mee te nemen zijn wraps, sandwiches en quiches. Tip: wij schreven al eerder een blog over de leukste kookboeken, waaronder een kookboek met gerechten die ideaal zijn voor een picknick. Leuk ter inspiratie!

Drankjes
IJskoude drankjes; wat wil je nog meer op een zwoele zomerdag? Smoothies, sapjes en huisgemaakte limonades met vers fruit of virgin mojito’s… zo lekker!

Hoe neem je alles mee?
Om alles mee te nemen naar de ideale picknick locatie, is het handig om gebruik te maken van een kekke picknickmand of een leuk linnen tasje. Zorg er wel voor dat alles goed verpakt is en goed dicht zit.

Insta-ready picknick
Wil je er echt een ‘fancy picknick’ van maken, zorg dan voor mooi servies in plaats van wegwerpservies. Heel milieuvriendelijke en ziet er ook nog eens super tof uit!

Maak het zo leuk als je zelf wilt
Om je picknick onvergetelijk te maken is het ook leuk om bijvoorbeeld een frisbee mee te nemen of een badmintonracket. Zo maak je van je gezellige lunch gelijk een middagje weg!

Zie jij een picknick wel zitten, maar niet al het geregel eromheen? Al onze drankjes en gerechten van de menukaart zijn ook to go te bestellen! Loop gezellig bij ons langs in de koffiebar of stuur ons een mailtje.

Geniet van je picknick! En vergeet niet alle foto’s die je maakt met ons te delen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *