7 dingen die je over de nieuwe NON wilt weten!

NON Hoofdkwartier

De tijd vliegt én toch lijkt het alsof we al eeuwig in onze nieuwe bar zitten! We krijgen heel veel toffe vragen erover en de 7 meest voorkomende vragen hebben we even onder elkaar gezet! Mega leuk en laat gerust weten als jouw vraag er (nog) niet tussen staat! 


“Blijven jullie nog pop-up heten?”

Hoewel onze koffiebar nu een fijne vaste stek heeft gekregen, blijven we inderdaad wel NON pop-up heten. We verzorgen ook veel catering / events op locatie. Daar blijven we dus tijdelijk, vaak een eendaags event, vandaar nog steeds pop-up.

“Verzorgen jullie dan ook feestjes op andere plekken, bv. bij mij in de achtertuin?”

Heel veel gasten weten dat niet, maar dat doen we zeker! De helft van de tijd zijn wij ook druk bezig met het uitwerken en bedenken van unieke concepten op locatie. Dit gaat van een bedrijfsborrel naar een volledige bruiloft. Dit gedeelte zouden wij zeker niet willen missen en is toch ook een heel groot (en gaaf) onderdeel van NON.

“Bedenken en maken jullie de taarten én gerechten zelf?”

Jezeker! Niks is leuker dan met eigen producten en creaties werken. Dat zorgt ervoor dat we jou goed kunnen informeren over de ingrediënten, maar ook voor unieke gerechten. We krijgen zoveel toffe reacties dat we daarom sinds kort ook de taarten via onze NON-webshop te bestellen zijn. Natuurlijk doen wij ook onze inspiratie via verschillende wegen op, en vaak met een flinke scheut NON erin zorgt het er dan weer voor dat het helemaal eigen is! Super tof én mocht je tips hebben, horen we dat uiteraard graag!

“Waar hebben jullie de inspiratie voor het nieuwe Hoofdkwartier vandaan gehaald?”

Inspiratie halen wij echt overal vandaan. Er is niet één site of bron waar we inspiratie vandaan halen. Ik denk dat dat ook wel terug te zien is in de bar. Het gaat van links naar rechts haha. Sommige inspiratie plaatjes komen bv. uit Marrakesh, andere uit Scandinavië, sommige zijn vintage, maar ook stoere inspiratie uit Australië is voorbij gevlogen.

Lisa (Studio Lilah) heeft ons hierbij geholpen en handvatten gegeven om in deze mengelmoes overzicht te houden. En zo zijn we dus door veel praten, praktische plattegronden, kijken en inspireren tot een mooi resultaat gekomen.

In het hele proces hebben we overigens ook echt gefocust op de functionaliteit van de bar en keuken. Dat zien jullie niet direct terug, maar wel weer in bv. de gastvrijheid die we daardoor kunnen verlenen. Super fijn en we zijn er ook mega blij mee!

“Waar komen de groene tegels vandaan?”

De meest gestelde vraag van de afgelopen weken haha! De groene tegels hebben wij old-school via google bij Metro tegel gevonden. Wij waren ook super tevreden over de service, dus wij raden jullie deze ook zeker aan mocht je ze ook willen 🙂

“En.. hoe zit dat met het roze wc papier?”        
Haha ja de meest verrassende reacties krijgen wij over het toiletpapier. Wij vinden het leuk als een standaard horeca item net even verrast. Het leek ons heel tof om dus bv. van WC papier een echte ‘eye-catcher’ te maken. We zijn onze zoektocht geopend en met dit papier was het écht liefde op het eerste gezicht 😉 Daarbij is het biologisch afbreekbaar, niet gebleekt en wordt alles gecontroleerd op chloor. Net zoals het papier om  de handen af te drogen, en dat is dan weer vrolijk en fris groen.

“Verhuren jullie de locatie ook?”

De nieuwe locatie verhuren we inderdaad ook buiten openingstijden! Wat heel erg tof is want nu hebben we ook soort van een eigen event locatie. Van diners, tot ontbijtjes, tot borrels, ook dit gaat gezellig alle kanten op.

Fotografie: Sylvana Lansu

 


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *