DINSDAG BOOST | 3x tips voor een lunch, nét even anders

Drie tips voor een lunch, want yes: heerlijk weer deze week! Perfect voor het terras, of natuurlijk lekker thuis in de tuin. Want hoe lekker is het om gezellig met vriendinnen in je eigen tuin te zitten, en lekker de tijd te hebben om bij te kletsen. En hoe leuk is het om die lunch dan even net iets anders te doen dan de gebruikelijke boterhammen? We geven je 3 tips voor een geslaagde middag.

 

 Sharing is caring 

Ja ja, hier blijven we bij. Wij zijn altijd zo nieuwsgierig naar alle gerechten, ook op andermans bord.. Dus hoe ideaal is het als er allemaal kleine gerechten op tafel staan, zodat je alles kunt proeven? Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk variëren tussen quiches, salades, mini burgers, wraps, gevulde avocado’s of pitahaya’s. Yes! Er is zoveel mogelijk! Het is ook een leuk idee om vooraf een thema te bedenken, en dat iedereen in dat thema een aantal kleine gerechtjes maakt. Zo hoeft iedereen toch maar één gerecht te maken, en is het toch nog een soort geheel. Voor de hand ligt dan het thema ‘tapas’. Maar het is ook wel eens leuk om juist voor een gek thema te kiezen, zoals een kleur (een mooi geheel voor op jullie instagram foto’s😉 ) of een bepaald land. 

 Exotic Lunch 

Pimp je lunch met exotische producten, zoals bijvoorbeeld pitahaya’s, kokosnoten of avocado’s. Deze exoten zien er vaak al spectaculair uit van zichzelf, en heeft vaak veel kleur. Door met deze producten te werken ziet je lunchtafel er al snel mooi uit, zonder dat je hele ingewikkelde taferelen hoeft uit te halen in de keuken. Handig!Drinks 

Maak je eigen limonadebar, verschillende mocktails of natuurlijk een paar verschillende cocktails. Wij serveren in de koffiebar bijvoorbeeld de Champagne Cassis- en Gemberlimonade, de alcoholvrije Mojito, mega lekker! En cocktails kunnen we nu natuurlijk niet schenken, maar welke we lekker vinden weten we natuurlijk wel😉 Frozen Strawberry Margarita, Moscow Mule, Caipirinha’s, yumm!  

 

Deze shoot hebben wij mogen doen in samenwerking met Discovered, om al hun mooie producten eens goed in de spotlight te zetten. Ben je benieuwd naar de andere foto’s van deze shoot? Check dan ook eens deze pagina over de ‘Styled Photoshoot‘.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *