DINSDAG BOOST | Carnaval Cupcakes

Het was jullie vast echt niet ontgaan, maar het is alweer tijd voor carnaval! Je bent er gek op, of niet zo heel erg.. In ieder geval voor ons een goede reden om weer eens te experimenteren in onze keuken.

Al een tijdje speelde in ons achterhoofd dat Carnaval er weer aan zat te komen. We weten nog van vorig jaar dat het in De Lier echt mega gezellig ook, en dat iedereen mee deed. Verkleed of niet, het was overal echt gezellig. Onze stagiaire Richelle helpt ons 3 maanden lang één dag in de week in de keuken. Zij kwam met het idee voor deze carnavalscakejes, en eerlijk is eerlijk.. Dan gaan we daar natuurlijk gelijk mee aan de slag!

Richelle zit in haar 4e jaar van het Flora College, en is een echt bak-fanaat! En dat is natuurlijk gelijk één van de redenen waarom wij zo blij met haar zijn;) Vandaag probeerde zij haar zelfgekozen recept uit, en deze gaan jullie zaterdag zeker bij ons terug zien in het Hoofdkwartier!

Wil jij zeker zijn van een plekje aanstaand weekend (of een andere dag natuurlijk), geef je reservering/wensen hier door. Laat je ons en Richelle nog even weten wat je ervan vond? Alaaf;)

#nonpopup | @non_popupHella Elgershuizen
Foodie bij NON pop-up

 @hellahuizen0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *