3x Onze favoriete citytrips binnen Europa 

Cityrips binnen Europa. Want daar zit je met dit weer, eerlijk is eerlijk, gewoon wel eens lekker uit het raam starend over weg te dromen. Wij zijn dan altijd met name op zoek naar inspiratie op het gebied van eten, drankjes en de totale beleving bij andere horecaconcepten.  Het is zo lekker om voor een paar dagen naar een hele nieuwe omgeving te gaan, een echte mini vakantie. In de afgelopen jaren is er binnen ons team aardig wat afgereisd, van Ibiza naar Bali naar Costa Rica en Noord-Amerika.. Maar zoek je het liever iets dichter bij huis? Binnen Europa zijn ook zoveel toffe plekken te ontdekken! 

Kopenhagen

Heerlijk eten | Rustige stad | Stijlvol

Ben je op zoek naar lekker eten, gezellige barretjes, lieve bediening en een wat minder hysterische stad? Dan is Kopenhagen echt the place to be. Het wemelt hier van de unieke plekjes, en overal (waar wij zijn geweest in ieder geval) is de kwaliteit echt fantastisch! En wat zo heerlijk is aan deze grote stad, het is er niet zo hysterisch druk als in andere grote steden.  

Lissabon 

Gezelligheid | Autentiek  | Foodhallen 

Lissabon is echt fantastisch voor een citytrip, je hebt er zoveel! Deze stad zit vol gezellige plekjes, nog heel veel in de gezellige Portugese stijl, en er is voor ieder wat wils; cultuur, lekker eten, nachtleven. En wat wij eerst ook niet wisten, ze hebben daar dus veel foodhallen en andere kleine wijkjes helemaal gericht op food. Zo tof! Je kunt hier echt van alles krijgen, tot verschillende broodjes hotdog tot falafel en super lekkere Pasteís de Nata. Dat is dat super lekkere Portugese taartje op basis van bladerdeeg. Love it!  

Londen 

De eigenschappen van Londen gaan we komende week ontdekken!

O yes, deze staat voor ons aankomende week op het programma! We zijn heel benieuwd, en hebben hoge verwachtingen. Voor de toeristische attracties gaan we deze keer niet, wel echt puur en alleen om toffe hotspots te bezoeken. Van het lekkerste ontbijt, mooiste taarten, allerbeste koffie tot de gekste cocktail! We willen alles meemaken natuurlijk 😉 

To be continued.. 

OP ZOEK NAAR NOG MEER INSPIRATIE?