Search
Close this search box.

NON BURGERSDIJK

Middenin de landelijke omgeving tussen De Lier en Maasland ligt een oase van gezelligheid: Boerderij Burgersdijk. Ooit was het een echt boerenbedrijf, waarvan de feestzaal als koeienstal dienst deed. Tegenwoordig is het een middelpunt van diverse events. Al bij aankomst voel je de bijzondere atmosfeer van deze oude boerderij. NON verhuurt deze unieke locatie voor jouw event!

THE PARTY IS GETTING STARTED

YES! Let’s go! De eerste te gekke events bij NON Burgersdijk zijn vastgelegd! Benieuwd of de datum voor jouw partij nog vrij is? Neem contact met ons op, dan kijken we of de datum nog beschikbaar is en kunnen we deze gelijk voor je in optie zetten!

*NON Burgersdijk is een privélocatie en is alleen te bezoeken tijden Date Nights & Open Dagen!

date night 27 augustus

Om iedereen een goed beeld te kunnen geven van de locatie NON Burgersdijk, organiseren we regelmatig een Open Dag of Date Night.  Je kan dan een kijkje nemen op de locatie, je vragen stellen, een offerte bespreken en dit allemaal onder het genot van een lekker bakkie. 27 augustus is het weer zover! Schrijf je in en kom gezellig langs voor een afspraak. We hebben nog een paar plekjes vrij! zien we je dan? 

Wat kun je van ons verwachten?

Events tot 120 gasten

Van bruiloften, vergaderingen, brainstormsessies, kraamborrels, jubilea, afscheidsdiensten, verjaardagen tot bedrijfsfeesten.

Food & drinks

Met dezelfde producten en kwaliteit zoals je van NON gewend bent aan de Hoofdstraat en bij events op locatie. Met de verschillende op maat gemaakte menu´s zorgen wij ervoor dat jouw gasten aan niets te kort komen!

Prachtige tuin

Ons terras is de perfecte plek voor een gezellige borrel. En in onze mooie tuin is bijvoorbeeld ruimte voor een trouwceremonie.

De lekkerste koffie

Met de vers gebrande koffiebonen uit de espressomachine zorgen wij voor de lekkerste bakkies. Van zwarte koffie tot cappuccino of latte macchiato!

Ervaren, vrolijk & gastvrij team

Al 7 jaar werken wij met elkaar samen, en dat ervaar je! Het gaat jouw gasten aan niets ontbreken

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij NON Burgersdijk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, wij hebben er zin in!

GET INSPIRED!