NON WEDDING

Regelmatig mogen wij verschillende unieke, prachtige bruiloften verzorgen. Stuk voor stuk komen we weer in een totaal andere én hele toffe persoonlijke setting terecht mét te gekke bruidsparen! Want hoe tof is het om op je eigen privé locatie te trouwen? Misschien heb je daar altijd gewoond? Is het je eigen bedrijf? Of heb je er een andere bijzondere dierbare herinnering aan.

Creëer jullie eigen trouwlocatie!
Natuurlijk komt daar gigantisch veel bij kijken. Maar er is op veel ‘onmogelijke’ locaties dus ook écht veel meer mogelijk dan je denkt. Een bruiloft zoals nog niemand anders die gehad heeft op een unieke locatie én in een unieke setting. Denk aan een kas, een gave loods, jullie eigen schuur, maar je kan natuurlijk ook gewoon denken aan een achtertuin.

WEDDING SWEET TABLE

Is taart ongeveer jullie favoriete onderdeel van de bruiloft? En kunnen jullie niet kiezen tussen de smaken? Wat dan heel leuk is, is een taarten tafel! Hier kunnen zoveel smaken op komen als dat jullie lekker vinden én dan kunnen de gasten ook kiezen op de dag!

Liefde gaat door de maag
Bij een Sweet table  kiezen jullie verschillende taarten uit die jullie lekker vinden. Dit kan bv. cheesecake zijn, carrot cake, cupcakes of brownie. Hier wordt op locatie een gave taartentafel van gemaakt. Wat ook bv. leuk is, om dit te combineren met een tower-cake, dan krijg je een bruidstaart met allemaal lekkernijen eromheen. Dit zorgt voor een informele setting én dat er voor iedereen wat wils is!

SHARED DINING

Aan een lange tafel met familie, vrienden én iedereen die je lief hebt. Hoe gaaf is dat? En hoe leuk is het dat iedereen van alles en nog wat kan proeven? Bij shared dining komen er namelijk in verschillende gangen heel veel gerechten voorbij. Deze zijn iets kleiner dan een normale gang, waardoor je lekker veel kunt proeven. 

Sharing is Caring
Het leuke ook aan shared dining is dat het vrijwel snel mogelijk is. Bv. op een privé locatie, buiten óf in een kas. Ook kan er goed een thema aan gekoppeld worden, of als er bv. dieetwensen zijn. Er zit altijd iets bij wat de gasten lusten, en verder worden ze dus ook verwonderd door al het lekkers op tafel. Maar wat shared dining echt zo gaaf maakt, is dat je eindelijk écht alles van het menu kan proeven 😉