Heel Het Westland Bakt | De deelnemers stellen zich voor!

NON | Heel Het Westland Bakt

Nog maar één nachtje slapen en dan is het eindelijk zo ver! Heel het Westland Bakt! Morgen avond om 19:00 ‘bakt’ in NON Hoofdkwartier de strijd los. De deelnemers gaan aan de slag met een taart van minimaal 5 centimeter hoog én het thema “Helemaal Goud”. Wat er op het spel staat? De felbegeerde titel “Beste thuisbakker van het Westland”! Natúúrlijk wint de Meesterbakker, naast de prachtige titel, een mooie prijs. Namelijk: een KitchenAid Bakpakket t.w.v. € 200 samengesteld door Jens Valk Buitengewoon Koken.

Dus; alle voorbereidingen zijn getroffen, de jury is haarscherp en de deelnemers hebben alle vrienden en familie al lekker gemaakt met vele proefbaksels. Maar wie zijn deze Westlandse sterren die mee strijden om de titel? We stellen ze op een keurige alfabetische volgorde even kort aan je voor!

Delphine Boers (45)

Deze gezellige thuisbakker uit ’s Gravenzande neemt vrijdag een schare aan supporters mee, die regelmatig al een lekkernij van haar voorgeschoteld krijgen. “Met liefde en passie werk ik in de zorg en bak ik echt lekker thuis als hobby. Ik vind het heel erg fijn om klaar te staan voor mijn gezin, familie en vrienden, en bak voor hun graag wat lekkers! Met welke ingrediënten ik ga werken tijdens Heel Het Westland bakt? Onder andere pistache, wit, groen & marsepein”

Lois Wubben (24)

“Naast mijn drukke baan in de operatiekamer ben ik in mijn vrije tijd graag te vinden in de keuken. Ik bak graag taartjes en ben er uren ‘zoet’ mee. Ik houd er van om verschillende soorten gebak uit te proberen en waar ik het meeste van kan genieten is het uiteindelijke resultaat; van niets maak je iets! Ik ben een liefhebber van mooie en lekkere gebakjes en vind het heerlijk om dagen in de keuken te staan met maar 1 doel: een meesterwerk maken! En dingen uitproberen zoals in allerlei stijlen decoreren. Mijn idee voor de bakwedstrijd? Dat blijft natuurlijk onder ons ;)”

Tahnee Valkenburg (26)

“Ik wil heel het Westland mee laten genieten van mijn creatieve taarten. Tot afgelopen kerst had ik nog nooit een taart gebakken, maar toen ik een rendier taart op tafel toverde met kerst stond ik zelf en mijn familie wel even te kijken. Ik heb een eigen sieradenmerk, genaamd Nola, werk ik freelance als eventmanager en ga ik wekelijks op pad om de leukste items te vinden die ik samen met mijn taarten kan fotograferen en decoreren. Mijn idee voor de bakwedstrijd is niet alleen het thema ‘helemaal goud’ terug laten komen in/op de taart, maar ook elementen uit het Westland, zoals bloemen, planten en fruit”

Suzan Steenks (10)

“Hoi Hoi, Ik ben Suzan, woon in de Lier, 10 jaar en de toekomstig taartenbakker van het Westland 😉 Ik ben een vrolijke, opgewekte teamspeler. Ik hou van sport, lachen en natuurlijk bakken! Ik kan goed bakken en ben echt lekker creatief! Ik zal jullie eens laten zien dat je echt niet minimaal 12 hoeft te zijn om goed te kunnen bakken!” Haar idee voor de bakwedstrijd? Dat houdt ze veilig achter gesloten deuren!

Bakkers klaar? Tot morgen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *