ARRANGEMENTEN

Hoe gezellig is het om met je dierbaren een geregistreerd partnerschap, huwelijk, verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid te vieren? Een geschikte locatie daarvoor zoeken, kan best lastig zijn. We krijgen regelmatig de vraag of ons Hoofdkwartier ook te huur is voor dit soort gelegenheden. Wat is daarop ons antwoord? JA!

Ons gezellige en gloednieuwe Hoofdkwartier is exclusief af te huren voor groepen vanaf 20 personen. Bij bijvoorbeeld een sit-down diner kunnen er max. zo’n 40 gasten aanschuiven, voor een gezellige borrel kunnen we tot 100 gasten verwelkomen. Hier zit natuurlijk nog heel veel tussenin, dus mail ons gerust als je een vraagje hebt of als je meer informatie wilt!

Het huren van ons Hoofdkwartier kan iedere maandag (gehele dag), dinsdag (gehele dag) en alle 7 dagen van de week in de avonduren. Dan is de ruimte helemaal voor jullie alleen: intieme sfeer gegarandeerd!  Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en stellen we een menu en de avond af op jullie wensen.

Zo kunnen wij voorbeeld een lekkere brunch of lunch verzorgen, een sweet table, borrel of zelfs een Shared Dining verdeeld over 3 gangen.

De voordelen:
– de locatie is exclusief voor jullie groep beschikbaar
– persoonlijke aandacht van de vrolijke bediening
– voor kindjes hebben we een speelhoek
– intieme ‘NON’ setting
– samen met jou bedenken we een menu, afgestemd op jouw wensen

Uiteraard mag je, helemaal vrijblijvend, altijd even met ons sparren om te kijken wat wij  voor jou kunnen betekenen. Laat het ons daarom zeker weten als je een vraagje of idee hebt. Wij hebben er zin in!