SHARED BRUNCH OF LUNCH

Herken je dat? Dat je lekker gaat zitten, een drankje besteld, de menukaart bekijkt… en dat de keuzestress toeslaat. Zoveel lekkers, zoveel keuzes! Of misschien wil jij je gewoon laten verrassen met wat je lekker gaat eten. Daar hebben wij wat op bedacht: onze shared brunch en lunch. Laat je verrassen!

Het concept ‘shared’ betekent dat je gerechten deelt met de mensen met wie je aan tafel zit. De ideale manier om gezellig met elkaar bij te kletsen en van alles wat te proeven! Afhankelijk van het moment van de dag hebben we een onderscheid gemaakt tussen brunch en lunch.

SHARED BRUNCH

Het woord ‘brunch’ is een combinatie van de woorden ‘breakfast’ en ‘lunch’ en dat is ook precies wat wij voor jullie bereiden. Heerlijk voor bijvoorbeeld je vrije dag, nadat je bent uitgeslapen. Je kunt daarom een combinatie verwachten van ontbijt- en lunchgerechtjes zoals bijvoorbeeld yoghurt met huisgemaakte granola, pancakes en hartige broodjes. Onze menukaart wisselt regelmatig, dus laat je verrassen met de nieuwe producten van onze kaart!

SHARED LUNCH

Ga je liever voor een variant zonder ontbijtgerechtjes, bijvoorbeeld wat later op de dag? Dan is de shared lunch perfect voor jou! De shared lunch is een mix van drie lunchgerechtjes van de kaart en is dus ideaal voor als je niet kunt kiezen: dat bepalen wij voor je!

De shared lunch en brunch zijn al te reserveren vanaf 1 persoon tot ongeveer 10 personen (grotere aantallen op aanvraag) en kost € 9,75 p.p. Heb je een allergie of bepaald dieet? Dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

SHARED BRUNCH/LUNCH OP LOCATIE
Heb je interesse om onze shared brunch of lunch bij jou thuis, of op iedere andere gewenste locatie te bezorgen? Ook dat kan natuurlijk! Laat ons jouw wensen weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.