NON TIPT | Stressvrij Kerstdiner

Krijg jij al een paniekaanval bij het woord kerstdiner? De ontplofte keuken, al die potten en pannen, kookwekkers die afgaan, stoom dat uit de oven komt, en oh nee, daar gaat de deurbel al…HELP! Wat als wij je vertellen dat dit allemaal niet hoeft? Want! *trommelgeroffel*, speciaal voor jou duiken wij de keuken in om een overheerlijk, luxe 3 gangen diner te bereiden, helemaal op z’n NON’s dus.

Het enige wat jij hoeft, is het op te halen! (oké, en thuis heel even opwarmen). In een mum van tijd staat jouw tafel vol met lekkers, want iedere gang bevat meerdere gerechtjes. Denk aan gegrilde peer met brie, walnoten, tijm en honing, portobello met vulling van roomkaas, geitenkaas en rode biet, zalmfilet ingelegd met rode biet, vitello Tonato salade met rucola, Tony Chocolonely Salted Caramel cheesecake in a jar… Oh my! Begin jij ook al te watertanden?!

Met 1 druk op de knop kun jij de hele maand december het Kerstdiner online bestellen via onze webshop. Liever alleen de toetjes? Die kun je ook apart bestellen! Hallelujah, Kerst was nog nooit zo makkelijk!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?