NON HOOFDKWARTIER | 5x NON’s favourite

NON HOOFDKWARTIER | Hoofdkwartier | Jullie favoriete items

Ook zo benieuwd wat bij ons de hotste items zijn geweest afgelopen jaar? Hieronder zetten we onze ‘Hardlopers’ op een rijtje..

 

Cappuccino

Deze staat natuurlijk met stip bovenaan. Jullie zijn met zijn allen massaal aan de cappuccino’s geslagen, zo leuk! Onze favo is het ook nog steeds hoor, in alle vormen. Hartjes, tulpen, rosetta’s, het maakt ons allemaal niet uit. Als het maar de juiste temperatuur (niet te warm, zeker niet te koud) en de juiste dikte heeft. Oja, en vergeet zeker de espresso niet.

Cheesecake

We hebben een hoop fans voor de carrotcake, máár geen ander taartje wint het bij ons van de cheesecake. We hebben de cheesecake in verschillende varianten voorbij laten komen. Passievrucht, witte chocolade, Tony’s met zeezout en caramel, tiramisu. En de Stroopwafel-Cheesecake is bij ons wel echt de koning van de cheesecakes.
Heb je graag nog een smaak die je voorbij wil zien komen? We zijn benieuwd!

Pancakes

Of het nou de Banana Pancakes of de Pumpkin Pancakes zijn, het lijkt jullie niet uit te maken. Ons trouwens ook niet. Wij willen ze als ontbijt, lunch, toetje.. Lekker wat vers fruit erbij, maple syrup en nootjes. We love it!

Hot Chocolate and Salted Caramel

Laatst zetten we onze nieuwe Special online, de ‘Hot Chocolate and Salted Caramel’. Niet eerder kregen we zoveel reacties, mailtjes en privéberichtjes over een drankje van onze menukaart. Hoe gaaf! Zelf waren we ook gelijk verslaafd aan deze suikerbom. Want hoe je het ook wend of keert, dat is het natuurlijk wel. Maar je moet ook goed voor jezelf zorgen zo op zijn tijd toch?

Quesadilla

Deze ‘Mexicaanse tosti’ heeft een tijd bij ons op de menukaart gestaan, in meerdere variaties. De tosti is gemaakt van wraps, en deze wordt vaak gemaakt met kaas, mais en bonen. Wij vullen hem verder graag met Pulled Chicken bijvoorbeeld, en serveren er nog wat guacamole bij.

 

Inmiddels zijn we druk bezig met de nieuwe menukaart, dus mocht je nog wensen hebben laat het ons dan zeker weten!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *