NON | Verbouwingsupdate

YES! Wij zijn al flink aan het klussen in ons nieuwe Hoofdkwartier. Nu het einde van klus week twee is aangebroken, lijkt dat ons een mooi moment voor een kleine update!

In de eerste week is de scheidingswand tussen de koffiebar en de keuken gemaakt. De keuken wordt ongeveer 8×7,5m2 groot. Doordat we deze wand als eerste hebben neergezet, konden daarna de loodgieter en elektriciën al lekker hun gang gaan. In de tussentijd zijn ook de WC hokjes en de bar “uit de grond gestampt”. Hierdoor kreeg het nieuwe hoofdkwartier al best snel zijn eerste vorm in grote lijnen.

Waar zijn jullie begonnen?

Aan de achterkant is eerst al het leiding- en elektrawerk erin gemaakt, omdat zo de keukenvloer alvast geplaatst kon worden. Vanuit daar zijn we gaan bouwen naar voren.
Een echte eye-catcher is daarin natuurlijk onze nieuwe lievelingsmuur; de groene wand! En omdat wij zo gek zijn op groen; hebben we de bar in het zelfde jasje gestoken.
Ook zijn inmiddels alle muren geverfd (ook de roze muur haha), onze oker-gele toiletdeuren zijn geplaatst, de wastafel is binnen en is het ventilatiesysteem geplaatst. Allemaal mega praktische, maar wel essentiële, dingen. En waar mogelijk geven we alles natuurlijk een lekker vrolijk sausje.

Doen jullie de hele verbouwing zelf?

Wij zijn mega blij met zulke fijne vakmensen om ons heen, anders hadden we dit niet al in deze periode kunnen bouwen! Het ‘oude’ hoofdkwartier draait namelijk ook gewoon lekker druk door, net zoals de events. We doen dus lekker allemaal waar we goed in zijn, en dat is heerlijk! Hieronder een kleine foto – impressie van de afgelopen twee weken. Plaatjes zeggen natuurlijk meer dan woorden 😉 Tot snel bij NON!

Liefs,
Team =NON=

P.s. Vanaf 1 oktober is ons adres Hoofdstraat 26, De Lier!