NON OP DE KOFFIE | 8x vragen aan Hal ZES10

NON OP DE KOFFIE | Business | Ondernemen

Een voordeel van ons werk is dat we veel in contact zijn met toffe ondernemers. We hebben al een aantal keer met ze samengewerkt én sinds kort zijn ook de spullen van Hal ZES10 te vinden in ons Hoofdkwartier. Hoogste tijd dus om eens écht goed kennis te maken met Ruud & Katherine! 

Nogmaals gefeliciteerd met de opening van HalZES10, mei alweer! Wat gaat de tijd toch hard! Vertel eens, hoe is hal ZES10 precies ontstaan?
“Nadat wij ons eerste huis hebben gekocht in 2012, werd onze passie aangewakkerd. Wonen werd onze verslaving en daar moesten wij iets mee gaan doen, ‘so here it is’! Onze stijl bestaat voornamelijk uit Industrieel, Scandinavisch, Hip & Happening design. Vooral de combinatie van oud en nieuw in een interieur maakt het persoonlijk en gezellig”

En.. waar staat Hal ZES10 voor?
“Ha, nou niet dus omdat wij op nummer 16 zitten (die vraag krijgen wij regelmatig). Hal ZES10 staat voor het ‘halletje’ wat wij hebben. ZES10 is natuurlijk gebaseerd op het nummer 16 ons geluksgetal, en het is ook de datum 6-10-16 de datum dat Hal ZES10 officieel is geregistreerd bij de KVK.”

Wat is het meest uitdagende aan het runnen van een eigen webshop met showroom?
“De klant laten visualiseren dat het product waar zij naar kijken bij hun in huis staat. In de showroom of op een plaatje in de webshop staat het altijd in een andere setting en lijkt iets net groter, kleiner, enz. Daarnaast is het ook de kunst voor ons om juist iets te bieden, wat een ander niet heeft. Wij proberen ons daarin te onderscheiden en iedereen goed te adviseren

Misschien een rare vraag, maar je ziet vaak dat een vrouw full-time een ‘stijl winkel’ runt. Hoe is het bij jullie gekomen dat Ruud fulltime de winkel runt?
“Heel eerlijk? Ruud is veel structureler en zakelijker ingesteld. Iets afrekenen kunnen wij allemaal wel maar de administratie en het bijhouden van de webshop vergt toch enig inzicht. Katherine doet natuurlijk helpen met inkoop, stylen en marketing.”

Wat is het tofste dat jullie tot nu toe hebben mogen doen?
“Natuurlijk de shop-in-shop accessoires die wij ook mogen verkopen via  NON pop-up, maar ook de samenwerking die wij hadden met Partycentrum ’t Centrum in de lier tijdens de BraDeLier. Beurzen zijn ook altijd een feestje én heel erg tof en inspirerend. Als eerst een inzicht krijgen in de trends en nieuwe producten van de leveranciers. Ook komen er de komende tijd nog een aantal mooi projecten aan, alleen kunnen we daar nog niet teveel over zeggen. Dus blijf ons goed in de gaten houden zou ik zeggen ;)”

Wat is een groot misverstand over jullie werk?
“Dat wij meubels zelf maken. Wat wij wel doen als wij een ‘treasure’ vinden is hem opknappen zodat die netjes genoeg is dat wij hem zelf ook in huis zouden willen zetten. Dus gewoon netjes dat alles werkt, bijvoorbeeld dat alle lades open gaan”

En wat is juist het leukste en het meest bijzondere aan het vakgebied?
“Dat de mensen zo blij worden van de winkel, omdat we net wat anders als anders hebben. De meeste mensen die komen, hebben bijvoorbeeld ook net een nieuw huis. Het is dus heel leuk om mee te denken en ze daarin te adviseren. Ook doen wij thuisbezorging door het hele land. Bij voorkeur brengen wij alles zelf, voor een stukje service.”

Wat zijn jullie toekomstplannen? Hoe zien jullie jezelf over 5 jaar?
“Sowieso hebben we dan een jubileumfeestje waar NON met haar lekkere hapjes staat. Een feestje is natuurlijk nooit mis! Maar daarnaast hebben wij over 5 jaar een winkel in een centrum van een dorp of een stad. Ook blijven we juist samenwerken met lokale shops, daar we het erg leuk vinden om een aanvulling te kunnen zijn of zij voor ons. Samen sta je sterk & alleen kom je nergens!”

Meer weten of toe aan een dosis wooninspiratie? Check de website van Hal ZES10, of volg ze op Facebook of instagram!

#nonpopup | @non_popupManon van der Ende
Oprichtser & Co-Owner NON pop-up
Events – Food, Planning & Styling

 @Manonvanderende

 

 

1 antwoord
  1. Mascha
    Mascha zegt:

    Leeeeeeuk! Ik ben ook al aan ’t verzamelen voor de shop in shop, ben op zoek naar ’n gave kast voor in de winkel én ga volgend jaar verhuizen..! Kortom; kom snel bij jullie langs! 😉

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *