NON SPOT | 5x FOOD Hotspots PRAAG

NON SPOT | Europa | Praag

Deze toffe stad is helemaal hot! En terecht! In een wat traditioneler ogende stad is er voor iedereen wat wils. Zelfs in de tentjes die al ‘gevestigd’ lijken, zie je ineens verassende toffe gerechten op de kaart staan. Veel hippe hotspots zitten veelal buiten het centrum. Daarom onze favorietjes van Praag gebundeld in een lijstje, mocht je dan in de buurt zijn, dan laat je geen pareltje schieten!


Le Bohème Cafe

Heerlijke taartjes, een divers publiek en een huiskamer gevoel. Dat heb je gelijk als je binnenkomt. De medewerkers zijn enthousiast en open, en vertellen graag over wat er allemaal voor lekkers is. Het lijken net twee zaken ineen, wat zorgt voor een gezellig effect!

Café Café

Deze zaak oogt traditioneler, maar ze hebben hele toffe gerechten, goede service én ook nog een top kwaliteit. Ga niet te dicht bij de taart vitrine zitten, dat is een soort “Temptation Island”.

Café Letka

Wij hebben deze topper helaas gemist, maar ik zie ‘m nu zoveel terug komen dat ik ‘m niet wil onthouden op het lijstje als “one to watch”. Mocht je dus in de buurt zijn geweest, laat het dan zeker weten. Want eerlijk, bekijk het instagram account, dit is toch een snoepje

    

Eska

Deze hotspot is eigenlijk oud en nieuw in één. En dat is wat het natuurlijk ook te gek maakt. Een uitdagende kaart en een eigen bakkerij, do we need to say more? Je kan hier terecht voor je favoriete brunch maar ook voor een heerlijk drie gangen diner.

Mujsalekkavy

Koffiebar van Praag. Per ongeluk pareltje ontdekt. Zelfs op maandag ochtend is de bar tot de nok toe gevuld, gelukkig konden we nog lekker buiten zitten. En wij begrijpen nu ook waarom! Heerlijke koffie en ongedwongen sfeer.


Ben je benieuwd naar nog meer Hotspots? Check dan ook even deze artikelen:

#nonjeneregretterien #nonpopup


Manon van der Ende
Oprichtser & Co-Owner NON Gastvrijheid
Events & Wedding – Food, Planning & Styling
@Manonvanderende

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *