5x HOTSPOT SHOREDITCH LONDEN

Hella en Manon waren vorige week op inspiratietour naar Londen! Wat ons betreft is heel Londen één grote Hotspot, maar als er toch gekozen moet worden kan je voor een lekkere maaltijd (en uiteraard koffie) het beste in Shoreditch terecht. De vijf favorieten op een rij;

1. Sunday Market Brick Lane

Op zondag arriveren, met een airbnb op bricklane, je moet even twee keer knipperen met je ogen. Zelfs in de winter (8 graden, bewolkt) staat het hier vol met food stands, vintage kleding, mobiele espressobars en de leukste creaties. Samen met een bomvolle straat met bezezoekers én gezellige achtergrond muziekjes, waan je je toch een beetje op een heel gezellig festival. Ook hartje winter!

2. Jus Jus Bar

Per ongeluk kwamen wij bij deze terecht, maar we zouden zeker de volgende zondag weer gaan. En eerlijk gezegd jammer dat er bij ons geen eentje in het Westland zit 😉
Op zondag is het hier namelijk ‘Cuban’ night. Wij kwamen rond een uur of 5 binnen voor een gezellige cocktail. Maar tevens was er ook een salsa les aan de gang. Toen het een uur of zeven was, was de halve zaak vol met salsa dansers (ca 50) en was het eigenlijk een waar feest om je ogen uit te kijken. Samen met de lekkere cocktails, leuke snack kaart kan je hier goed vertoeven. Zeker als het wat minder mooi weer is, waan je je toch lekker in een fijne zomerse omgeving.

3. Box Park

Eigenlijk de moderne food / shop markt. Hier heb je allemaal mini winkels waar je bv. je oren kunt laten piercen, leuke notitieblokjes hebt, hippe kleding merken en een winkeltje met alleen maar planten. Op het dak en eromheen zitten allemaal mini food bars waar je de lekkerste trends van Londen kan proeven. Uiteraard kan er ook een lekker drankje worden gescoord én wordt het in de zomer omgetoverd tot rooftop bar.

4. Ozone Coffee Roasters

Écht DE aanrader vanuit ons als je naar Londen gaat. Alles waar ons hart sneller van gaat kloppen was hier aanwezig.
Toffe producten, op en top gastvrij én heerlijk assortiment. Aan alles is hier gedacht en alles is kwalitatief hoogstaand. Verder kan je het hele koffie proces op de voet volgen en is er ook een chef’s table als je komt lunchen. Op en top foodbeleving, we love it.

5. Barber & Palour

Dit concept is echt fantastisch en deze mag je gewoon niet missen. Hier voel je je helemaal op je gemak en kan je doen waar je zin in hebt. In Londen is het vaak druilerig weer en dan kan je hier meer dan goed terecht om even lekker te ontspannen. In deze bar zit namelijk ook een kleine, fijne biscoop gevestigd met de films van nu.
Een te gekke menu kaart boven in de bar, daarna een filmpje pakken, om vervolgens weer lekker te gaan borrelen.
Ook hebben wij hier een middagje ‘kantoor’ doorgebracht, en dan zit je hier ook meer dan fijn.

NOG MEER INSPIRATIE?