NON SPOT | 5x Tropische Vibes in Amsterdam

NON Spot | Nederland | Amsterdam

Geen ‘botanische’ verre-oord vakantie gepland, maar gewoon een oer-hollandse vakantie in ons kikkerlandje? Geen nood! Wij hebben 5 van onze favoriete Amsterdamse hotspots geselecteerd voor je, waarbij je je toch in tropisch oord waant!


De Tulp Amsterdam

Vrolijke kleuren & een ware tropische tuin waar je lekker kunt lunchen, borrelen en dineren. Je bent echt even weg, en dat midden in het centrum van Amsterdam!

Bar Botanique

Oftewel Café Tropique. Open van vroeg in de ochtend tot in de late uurtjes. Deze hotspot in Amsterdam Oost is er écht eentje voor op je to do list! Aan werkelijk elk detail is gedacht en ondanks de top inrichting, voelt het nog steeds écht als een knus en fijn plekje om te zitten.

Coffee & Coconuts

Dit juweeltje is echt een favorietje! Dit oude theater is omgebouwd tot toffe horeca gelegenheid, oogt heel fris en ruim en ze hebben er nog twee verdiepingen in ‘gehangen’ als een vide. Zelfs op de dinsdagmiddag zit het hier rammetje vol. En terecht. Leuke sapjes, gevarieerde menukaart én je voelt je echt even in een ‘beach house’.

Benji Amsterdam

Benji is een “tropische Jungle meets Industrial”. Deze zaak is geïnspireerd door het tropische gevoel van Bali en dat straalt overal in door, zelfs in de menukaart.

Hortus Botanicus

Officieel geen “food & drinks” hotspots, maar wel écht een kroonjuweel in dit rijtje die het dubbel en dwars verdiend om erbij te staan. Daarom wilden we je ‘m niet onthouden in je Tropische Amsterdam toer;  de prachtige tuinen van Hortus Botanicus!

Ben je benieuwd naar nog meer Hotspots? Check dan ook even deze artikelen:

#nonjeneregretterien #nonpopup


Manon van der Ende
Oprichtser & Co-Owner NON Gastvrijheid
Events & Wedding – Food, Planning & Styling
@Manonvanderende

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *