NON STELT VOOR | Esmee

Onze Esmee is deze maand aan de beurt, één van de meiden die al bij ons aan de slag ging zelfs voordat onze Koffiebar open ging. Tof hè? Wij zijn in ieder geval heel blij dat ze nog steeds bij ons team hoort, want zo’n positieve en gezellige girl wil je niet missen hoor. Ze is vaak op zondag  bij ons, en op veel partijen. Vooral op feestjes is ze helemaal in haar element.. Hier is ze dan: Esmee!

“Hoi hoi! Mijn naam is Esmee ik ben 20 jaar en studeer HALO. Naast school werk ik vanaf december 2016 in de leukste koffiebar van het Westland! Hier ben ik begonnen als keukenprinses en ben ik halverwege mijn carrière geswitched naar de bar. Vaak maak ik deel uit van het altijd gezellig team-zondag bij NON.

Na 1,5 jaar maak je heel wat leuke momenten mee maar mijn allerleukste moment bij NON was denk ik onze aller eerste bruiloft! Natuurlijk een super spannende dag waar we allemaal heel veel zin in hadden. Die spanning bleek helemaal niet nodig te zijn want het was echt een super leuke dag. De locatie en de sfeer waren super fijn en alle gasten waren super blij. Altijd erg leuk om op catering opdrachten zulke positieve reacties van nieuwe mensen te horen. Alle catering opdrachten zijn zo afwisselend en dat vind ik juist erg leuk.

Mijn favoriete recept:
Naast de cheescake en de choco Guinness cake is mijn favoriet toch de taart special fluffy kokos cake. Super lekker als je een zoetekauw bent!

Waarom is het leuk om hier te werken:
Iedere dag is weer totaal anders vanwege de dag/het weer/etc. en dat maakt het zo afwisselend. Het afwisselende werk vind ik super leuk en ik merk dat ik hier ook echt veel kan leren! Zo is iedere dag weer uitdagend en gezellig! Ook het werken op catering opdrachten blijft een van mijn favoriete dingen om te doen.”


Benieuwd naar onze andere toppers?


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *