NON STELT VOOR | Laura

Onze barista van zaterdag is aan de beurt, de andere Laura van de zaterdag, ook wel ‘Vijf’ genoemd. In een paar maanden tijd is zij uitgegroeid tot onze NON Barista Kampioen, een prestatie om trots op te zijn natuurlijk;)

Hoi! Ik ben Laura, ook wel ‘Lau Vijf’ in het Hoofdkwartier. Ik ben 19 jaar en maak sinds december 2016 deel uit van het NON-team. Als barista maak ik elke zaterdag de mooiste hartjes, en sinds kort ook tulpen, in jullie cappuccino’s. We krijgen regelmatig barista trainingen van verschillende toppers, zoals Dagmar Geerlings, Frank Ouwerling en Jonatan Scheeper. Het maken van cappuccino’s is niet makkelijk, maar oefening baart kunst!!

Eén van mijn leukste momenten bij NON was de kerstborrel bij de Rabobank. Er stonden overal leuk aangeklede food-kraampjes, er kwam gezellige muziek uit de speakers én de gasten waren heel blij. De spanning aan het begin van het evenement, was op een gegeven moment volledig verdwenen door ons fantastische, op elkaar ingewerkte, NON-team. Al mijn collega’s weten precies wat ze moeten doen en dat maakt het superfijn om bij NON te werken!

Mijn favoriete recept op het moment?
Ik ben gek op zoetigheid! Het ‘Billionaires Shortbread recept’ van Yvet is dan ook één van mijn favorieten, maar een Classic Homemade (hot served) Apple Pie is én blijft mijn lievelingstaartje.

 


Benieuwd naar onze andere collega’s?


 

#nonpopup | @non_popup

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *