NON STELT VOOR | Laura

Yes! Deze maand is onze Laura aan de beurt! Voor de intimi van NON, ook wel bekend als ‘Lang’. Wij hebben namelijk het geluk om met twee fantastische Laura’s te mogen werken! We trappen af met deze topper:

“Hey! Ik ben Laura Langerak, ik ben 18 jaar en ik werk sinds december 2016 bij NON! Op zaterdagmiddag bereid ik jullie lunch, en bereid ik de catering voor. En ik heb het nog steeds zo erg naar m’n zin! Eén van mijn leukste momenten bij NON was een van de eerste catering-opdrachten waar ik bij was. Dit was bij een heel groot personeelsfeest en daar was achter de schermen best wel wat stress, maar uiteindelijk kwam het helemaal goed, zoals altijd met ons geweldige NON team! Achteraf kunnen we daar erg lachen, maar op zo’n moment moeten we echt keihard knallen om al het eten op tijd weg te kunnen geven. En dat is soms best stressvol!

Ook vind ik het leuk als we met het leuke NON team wat leuks gaan doen, dat doen we ook bijna elke maand. Eén keer gingen we foto’s maken op het strand met onze fotograaf Sylvana en daarna met z’n alle eten. Dat vond ik ook super gezellig!

Omdat ik een echte zoetekauw ben, heb ik de ‘Millonaires Shortbread’ als favoriet recept uitgekozen.Ik vind de combinatie van koek, chocola en zachte karamel zo lekker. En eigenlijk is de ‘Billionaires Shortbread’ misschien nog wel lekkerder, die heeft Yvet een keertje voor jullie gemaakt. Dit is een Millionaires Shortbread, waar Guinness bier aan toe is gevoegd. Echt zó mega lekker! En die alcohol is verdampt in de oven hoor;)”

– Waar wij aan denken bij Laura: pony, bril, vrolijk, goed in het verzinnen van dilemma’s (vraag haar eens naar een dilemma als je op zaterdag langs haar keuken loopt), creatief, zingt graag Kerstliedjes, en is gek op hele drukke zaterdagen bij NON in de keuken! –

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *