NON STELT VOOR | Anne

Het is alweer een tijdje geleden dat deze rubriek voorbij kwam, maar niet minder gemist natuurlijk. Inmiddels hebben we weer van nieuwe enthousiaste meiden versterking gekregen binnen ons team, zo leuk! Ook Anne is nieuw, en is gezellig bij ons sinds september. Let’s give it up for.. Anne!

 
Wie ben je en hoe lang werk je al bij NON?
Hoi lieve lezers, mijn naam is Anne. Ik ben 23 jaar oud en ik werk sinds de Lierse Feestweek bij NON. Ja.. dat was zeker een vuurdoop, maar ook een super gezellig begin! Daardoor heb ik NON met alle collega’s in één keer goed leren kennen. En ik heb nog even van het oude pand kunnen genieten voordat NON één deur verder verhuisde. Een hele grote stap in het verder ontwikkelen van alle leuke dingen die we voor jullie creëren! Ik werk als de vliegende keep in het team. Je kunt me in de keuken vinden, op de vloer of achter de bar. Ik vind alles leuk om te doen, en dat maakt mij een duizendpoot. In de keuken vind ik het heerlijk taarten te bakken en recepten uit te proberen. Zowel zoet als hartig. Mijn favoriete taart om te bakken bij NON is de cheesecake. Deze taart vraagt veel aandacht in het proces en dat vind ik uitdagend. Wat ik leuk vind aan op de vloer werken is dat je in contact ben met alle NON gasten. Je hoort de leuke reacties, je zorgt dat het eten en drinken zo snel mogelijk bij de gasten komt en natuurlijk jullie een leuke tijd te bezorgen. Kortom jullie bezoek aan NON compleet maken! Achter de bar is het vooral belangrijk om goed gefocust zijn, alle bonnetjes die binnen komen moeten zo snel mogelijk klaar staan om aan jullie te serveren. Het is een hectische taak maar ook een creatieve, want elke bestelling wordt met liefde en creativiteit klaar gemaakt zodat jullie een kunstwerkje op tafel geserveerd krijgen. #WAUW

Wat vind je het leukste aan bij NON werken?

Bij NON werken is onwijs leuk omdat we met een jong creatief meiden team werken. #GIRLPOWER. Het is altijd gezellig en we zijn nooit uitgekletst. Eigen inspiratie voor eten en drinken is altijd welkom en we proberen met zijn alle nieuwe toffe dingen neer te zetten om jullie NON gasten elke keer weer te verrassen. Kortom, er gebeurd altijd wat en dat maakt elke dag weer uniek!

Welk moment bij NON zal je nooit meer vergeten, en was heel grappig achter de schermen?

Wat ik nooit meer zal vergeten is wat ABBA met ons team kan doen. Onderweg naar onze activiteit met het team uitje kreeg ABBA het binnen no-time voor elkaar iedereen onderste boven in de Kwibus te hangen mee blèrend, dansend en wel. Hilarisch!

Voor welk gerecht/taartje/cocktail/whatever kunnen we jou altijd wakker maken?

De Choco Guiness Cake is mijn favoriet! Als deze cake in de oven staat begint het goddelijke proces. De hele zaak wordt gevuld met die betoverende chocolade geur. Die geur is ook precies wat je terug proeft in de cake. Pure chocolade, heerlijk als je het mij vraagt. Maar ik moet zeggen dat je mij ook kunt wakker maken voor een heerlijk stuk gebakken zalm. Het liefst op een bedje van venkel risotto of een courgette pasta.. Of alleen met Teriyaki saus. Ook heerlijk!

Meer NON’ners leren kennen?