NON STEL VOOR | Guusje

Hoi! Ik ben Guusje, en ik ben 14 jaar. Ik werk bij NON sinds de zomervakantie en vind het super leuk! Het leukste aan bij NON werken is dat het heel erg gezellig is. Lekker kletsen, zingen.. Maar natuurlijk ook taarten bakken en sapjes maken.

Ik heb heel erg gelachen toen ik op een avond na werk gekke verhalen aan het vertellen was. De avond dat er Halloween in het dorp was vond ik ook erg gezellig! Wat ook heel leuk vind is het bakken van taarten. En de NON-klapper op de vuurpijl van 2018 was toch wel toen ik samen met Hella de winnaar was van het jeu de boulen tijdens ons uitje in Amsterdam 😉

Je kunt mij altijd wakker maken voor red velvet taart, dat is zooo lekker! En ik hou ook echt heel erg van de tosti’s van NON, als iemand vraagt wat ik voor de lunch willen tijdens het werken eet ik altijd een tosti. Ik weet niet waarom maar, ik vind het gewoon heel erg lekker!

Meer NON’ers leren kennen?

Sophie
Iris
Maxime