NON STELT VOOR | Iris

Onze Iris werkt nu alweer zo’n 1,5 jaar bij NON en is er vaak in het weekend te vinden. Ooit begonnen in de keuken, maar inmiddels ook een toppertje in de bediening; ze is van alle markten thuis! Waar kun je haar voor wakker maken en wat vind ze nou het allerleukste om te doen? Je leest het hieronder!

Iris

Hoi! Ik ben Iris en ik ben 16 jaar oud. Ik werk bij NON sinds maart 2018 en heb het super erg naar mijn zin! Ik ben bij NON gekomen na mijn stage. Ik was toen veel te vinden in de keuken, maar sinds een paar maanden sta ik nu ook in de bediening en help ik steeds meer bij partijen buiten de deur.

Mijn leukste herinnering aan NON is toch wel het openen van het nieuwe pand. Wat we daar met z’n allen voor hebben gedaan en hoe mooi het uiteindelijk geworden is! Maar ook zeker het NON uitje in Amsterdam was super leuk!

Je kunt mij altijd wakker maken voor de Fluffy Cocos! Vanaf het begin dat ik bij NON werk is dat altijd mijn favoriet geweest. En als lunch eet ik vaak de overheerlijke pancakes!

Leer de andere NON’netjes kennen

Sophie
Iris
Maxime