NON STELT VOOR | JYTTE

Jytte is bij ons eigenlijk niet meer weg te denken uit ons team. Deze bikkel versterkt ons al ruim 2 jaar, en is er dus al bij sinds het allereerste begin van de Koffiebar. Deze topper is echt een vliegende keep bij ons, en helpt overal waar dat nodig is. En ja, dat is soms wel eens hectisch tussen alle drukte in de koffiebar, catering én events door. Maar Mevrouw Stolze laat zich niet gek maken en is er zoveel mogelijk, en dat vinden wij natuurlijk mega gezellig! Give it up for.. J Y T T E !

Hoi allemaal, ik ben Jytte, 15 jaar en zit nu in mijn examenjaar van de Dalton MAVO in Naaldwijk en werk al sinds december 2016 bij NON! Ik mag hier van alles doen, en help het team eigenlijk met veel verschillende werkzaamheden. Zorgen dat de winkel netjes is, helpen met de lunch voorbereiden en ondersteunen bij de catering. Ik heb het hier nog steeds heel erg naar mijn zijn, en ben zelfs voor mijn vervolgopleiding van volgend jaar al aan het kijken of ik ook iets in deze branche kan gaan doen.

Wat vind je het leukste aan bij NON werken? 

De collega’s! Het is altijd super gezellig en we helpen elkaar wanneer het nodig is. Elke maand krijgen we ook een nieuwsbrief voor de collega’s, waar altijd super grappige weetjes in staan over andere collega’s. En samen met Laura Langerak ben ik getraind in Dilemma’s bedenken, waar alle andere meiden van NON ook graag aan mee doen;)

Welk moment bij NON zal je nooit meer vergeten?

Het teamuitje, we gingen ‘jeu de boulen’ in Amsterdam. Samen met mijn tweetal had ik  gewonnen, wat natuurlijk ook super leuk is :). We gingen daar met zijn allen als verrassing heen, en we werden daar met de Kwibus afgezet. Super gezellig, omdat we maar weinig met het hele team tegelijk bij elkaar zijn.

Voor welk gerecht kunnen we jou altijd wakker maken? 

Ik ben gek op sushi, maar eigenlijk ongeveer alles wel met tonijn! Ook kan je me wakker maken voor Choco Guinness Cake, dat is echt mijn favoriete taart 🙂


Meer NON’ers leren kennen?