NON STELT VOOR | Lindsay

Deze maand is het tijd om onze topper Lindsay aan jullie voor te stellen! Deze fulltimer is bijna iedere dag in het Hoofdkwartier te vinden. Het mooie is: ze is van alle markten thuis! De bar, de vloer, de keuken, eigenlijk weet ze overal haar weg te vinden. Maar als ze dan toch moet kiezen, dan bereidt ze het allerliefst de lunch- en cateringopdrachten voor jullie. Lees maar verder!

“Haai, ik ben Lindsay! Ik ben 23 jaar en vanaf begin augustus ben ik alweer een jaar werkzaam bij NON! Ik werk met heel veel plezier bij NON. Dat komt omdat het werk heel variërend is en NON ook elke keer heel vernieuwend is. Dat houdt het spannend! Ik sta voornamelijk lekker in de keuken om iedereen van wat lekkers te voorzien 😉 Mijn leukste moment bij NON? Oef, dat valt niet mee want het zijn er zoveel! Maar ik kies dan toch voor de keren dat we op een bruiloft staan. Het moment dat je al die mensen gelukkig ziet en te zien genieten. Dat wij daar ons steentje aan hebben bijgedragen, vind ik heel bijzonder.

Mijn lievelingsrecept? Dat heb ik eigenlijk niet! Het verschilt iedere keer, maar op dit moment ben ik weg van de Lemon Poppyseed cake en de Fluffy Kokos!”


Benieuwd naar onze andere toppers?


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *