NON STELT VOOR | Marieke

Sinds een paar maanden is Marieke deel van ons team, en daar is ze eigenlijk niet meer weg te denken. Ze zit vol energie, enthousiasme, ervaring én is dol op uitdagingen. Een dag zonder contact met Marieke, tsja.. die zijn eigenlijk best zeldzaam geworden 😉

Hoi ik ben Marieke, 51 jaar en de oudste van alle Nonnen. Ik ben getrouwd en heb 2 jongens van 25 en 21. Vanaf mijn 15e werk ik al in de horeca en heb ik al heel veel leuke dingen gedaan. Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam bij Non op de locatie van Best Fresh in Poeldijk. Dat is eigenlijk mijn vaste stekkie, maar daarnaast ook flexibel inzetbaar waar nodig bij NON (ik zit niet graag stil) en dat vind ik super leuk! Op het hoofdkwartier, bij een event of andere leuke activiteit, ik ben gek op afwisseling in mijn werk!

Wat vind je het leukste aan bij NON werken? 

Absoluut de uitdaging. Die is er omdat we pas net zijn begonnen met de bedrijfscatering bij Best Fresh. Maar ook omdat, ondanks ik al heel veel heb gedaan, de vele nieuwe dingen die ik leer. Ik word lekker uitgedaagd op veel verschillende vlakken. Een aantal weken geleden heb ik bijvoorbeeld een training gegeven samen met Robbin aan ons team over o.a. gastvrijheid. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, en dat leek me ook eigenlijk helemaal niet zo leuk.  Hebben we dat toch maar even mooi gedaan, en dat vond ik natuurlijk ook weer hartstikke leuk om mijn ervaringen te kunnen delen.

Welk moment bij NON zal je nooit meer vergeten?

Het leukste moment toe nu toe vind ik de dag dat ik bij Non ging werken, ik kwam echt in een warm bad terecht. Verder is het elke dag een feestje, met mijn collega’s op locatie van Best Fresh. Maar ook als ik op het Hoofdkwartier kom om de meiden daar te helpen met taarten bakken en van alles klaar maken voor lunch en catering. Ik ontpop me tot een heuse keukenprinses, haha!

Voor welk gerecht kunnen we jou altijd wakker maken? 

Een heerlijk stukje monchou taart met een heerlijke koffie (cappuccino zonder suiker sinds kort). Verder houd ik van lekker eten, en dat kan eigenlijk echt van alles zijn.

 

Sophie
Iris
Maxime