NON STELT VOOR | Maxime

Jaaa, het is alweer een tijdje geleden dat we een van onze leukerds aan jullie hebben voorgesteld… hoogste tijd dus, om dit weer op te pakken! Deze keer presenteren we jullie onze nieuwste topper: Maxime! Sinds de feestweek in augustus versterkt deze kanjer ons in de keuken en wat zijn we blij met haar!

Maxime

Hoi! Ik ben Maxime en ik ben 26 jaar. Ik woon in Delft samen met Daisy en onze 2 katten.

Sinds Augustus 2019 werk ik bij NON, in de keuken! Voordat ik bij NON kwam werken, heb ik 6,5 jaar bij een Brasserie/restaurant gewerkt in Delft. Het was dus wel even wennen om ‘s ochtends naar de Lier te rijden!
Maar, ik ben in een heel leuk team opgevangen door gezellige meiden en ik leerde ze gelijk kennen tijdens het schuitvaren! Dit was voor mij tot nu toe het leukste NON-moment!

Naast het werken bij NON, studeer ik aan de Hogeschool Rotterdam en ben ik bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Zodra ik dit heb afgerond, hoop ik nog meer te kunnen werken en mij te ontwikkelen in het leidinggeven en andere taken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, om te koken en te bakken en ik kijk graag series en films.

Ik vind het opmaken en decoreren van gerechten het allerleukst om te doen. En mensen blij maken met de gerechten die we met z’n allen maken!

Waar je mij ‘s ochtends voor mag wakker maken is… een dagje weg gaan! Zoals de sauna of naar de dierentuin of pretpark! En als het gaat om eten/drinken, dan mag je mij wakker maken voor een lekkere cappuccino of een reep praline chocola.

Groetjes Max

Leer nog meer NON’netjes kennen

Sophie
Iris
Maxime