NON STELT VOOR | Robbin

Een heel warm welkom voor onze nieuwe topper: Robbin! Een doorgewinterde horeca-topper, echte gastvrouw én gewoon altijd vrolijk. Maar naast het werken in de koffiebar, pakt ze ook andere taken voor ons op. Wat ze allemaal doet, en wat ze zo leuk vind aan de horeca, vertelt ze graag zelf.

Hi, ik ben Robbin, 25 jaar, en ik hou ervan om super leuke nieuwe gerechten te proeven en ontdekken.
Ik ben nu net 2 maanden werkzaam bij NON. Voor mijn gevoel doe ik nu van alles, maar dat komt ook omdat veel taken nieuw zijn voor mij. Momenteel ben ik bezig met nieuwe systemen installeren voor ons Hoofdkwartier 2.0, leuke offertes maken voor cateringklussen, het creëren van leuke concepten zoals Babyshowers, lekkere koffie zetten in de koffiebar, en het meedraaien met partijen. Best wel een hele hoop dus, maar wel echt heel leuk! Wat ik wil gaan doen? Het ‘jammere’ is dat ik bijna alles leuk vind aan de horeca;) Ik hou bijvoorbeeld heel erg van koken & bakken. Wist je dat ik vroeger eigenlijk altijd kok wilde worden? Toch ben ik langzaam de bediening ingerold en ben ik daar eigenlijk gebleven.
Het contact met onze gasten in de koffiebar of op een partij vind ik gewoon echt heel erg leuk. Ik zie het als een uitdaging om mensen altijd blijer weg te laten gaan dan dat ze bij ons binnen kwamen. En met een goede gevulde maag uiteraard…
Wat het leukste is aan het werken in een team? Samen elke dag een stapje vooruit, en dus elke dag een beetje beter. Het coachen van collega’s vind ik leuk en uitdagend. Iemand die ook een echte passie heeft, en daar een echte topper van maken, daar word ik echt blij van! Dus ja… eigenlijk vind ik gewoon heel erg veel leuk in de horeca!

Op dit moment leer ik vooral heel veel nieuwe dingen, en ben ik over alles wel enthousiast. Eén zo’n leuk nieuw moment bij NON vond ik toen we een verjaardagsfeestje hadden bij mensen thuis. Een klein intiem clubje waarbij we aan het einde van de dag helemaal opgenomen waren in de familie. En ze waren zó blij! Daar doen we het uiteindelijk gewoon voor.

Mijn favoriete gerecht?

De mensen die me goed kennen zullen bij deze vraag wel lachen. Bij een etentje ben ik altijd de laatste die de kaart doorgespit heeft en doe ik er ook nog een kwartier over om een keuze te maken. *twijfel*twijfel*. Super irritant, maar ik kan er gewoon niks aan doen. Maar ik ga mijn best doen om niet alles op te noemen; Mijn favoriete stukje taart is toch wel een vers gemaakte shortbread. Echt, ik hou ervan! Lievelingseten heb ik niet echt, ik hou vooral van nieuwe dingen uitproberen om op die manier super leuke combinaties te proeven of inspiratie op te doen om zo eens iets lekkers uit te proberen. Elke week staat er bij mij thuis dus ook een nieuw recept op het menu wat er geprobeerd moet worden. Tja.. dat vinden ze meestal niet erg. Als je met mij gaat lunchen valt m’n oog toch vaak op een heerlijk broodje zalm, en dan het liefst met andere verrassende ingrediënten.. ja daar kan me mij denk wel wakker voor maken!

Benieuwd naar onze andere toppers?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *