NON STELT VOOR | Sophie

Deze maand is onze Cheesecake Queen Sophie aan de beurt om zich voor te stellen! Deze mooie bijnaam heeft ze te danken aan, je raad het al, haar talent voor het bakken van cheesecakes! Maar daarnaast heeft zij nog veel meer in haar mars. Laat je horen voor… Sophie!

Sophie

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sophie Zwinkels en ik ben 15 jaar. Ik werk bij NON sinds maart 2019, ik heb het hier super naar mijn zin! Vaak werk ik op vrijdag- en zaterdag middag. Het is er altijd gezellig! Als ik kom werken dan maak ik vaak cheesecakes ; ) Dit vind ik altijd erg leuk om te doen. Ze noemen mij bij NON ook wel ‘Sophie cheese’ of ‘cheesecake queen Sophie’, haha.

Wat is tot nu toe jouw leukste NON-moment?

Ik heb super veel leuke dingen meegemaakt bij NON. Een van de grappigste momenten was dat ik brownies moest maken. Het recept was zo aangepast, zodat we in een keer heel veel brownies konden maken. Dus ik was vrolijk voor het eerst het recept aan het maken en toen bleek dat het recept te groot was voor de taartenmixer. De hoeveelheid ingrediënten was dus veel te veel… het resultaat was dat de keuken helemaal onder de brownie zat … en ik zelf ook! Het zat zelfs in mijn haar! We hebben hier met z’n allen hard om gelachen.

Wat is jouw lievelingsrecept/taart/eten. Waar kunnen we jou voor wakker maken, en waarom?

Wat echt mijn lievelingstaart is natuurlijk de cheesecake! Maar waar je me echt voor wakker kan maken is de cake fluffy kokos want die topping is echt zo lekker! Ook hou ik heel erg van ijs vooral de smaak zeezout karamel. Mmm…

Leer de andere NON’netjes kennen:

Sophie
Iris
Maxime