NON STELT VOOR | Yvet

Nummer 2 in deze reeks mag aantreden, onze Yvet. Zij is al ongeveer vanaf het begin bij ons, en daar kan je alleen maar blij van worden. Als Yvet er is, dan kan niemand eromheen. Wij zouden haar omschrijven als: super enthousiast, harde werker, ondernemend en vooral ook mega gezellig! Ook als ze niet aan het werk is komt ze langs om haar nieuwste baksel van thuis te laten proeven. En dat vinden wij helemaal niet erg natuurlijk! Natuurlijk zijn jullie nu wel héél benieuwd geworden naar deze vrolijkerd.. wij presenteren u: Yvet!

 

Hoi! Ik ben Yvet, en ik ben 14 jaar. Ik werk nu al een jaar vol trost bij NON. Op zaterdagochtend werk ik iedere week, en bak ik allemaal taarten voor jullie. Dat vind ik echt heel erg leuk om te doen.

Mijn leukste moment in dat hele jaar is denk ik toch wel de Feestweek! Het was super druk, dus we moesten keihard werken. Maar iedereen bleef zo relaxt en niemand had haast.

Ik heb voor jullie een lekkere Spaghetti Carbonara, omdat ik daar eigenlijk bijna elke dag wel trek in heb. En ik mijn collega’s daar altijd graag over vertel, dus nu mag ik dat eindelijk ook met jullie delen;)

Ingrediënten 4 personen:

 • 200 gram gerookte ontbijtspek
 • 25 gram ongezouten roomboter
 • 2 el olijfolie
 • 1 teen knoflook
 • 2 middelgrote eieren
 • 300 gram spaghetti
 • 50 gram parmigiano Reggiano
 • 50 gram pecorino Romano
 • 1 tl versgemalen zwarte peper

Bereiding:

 1. Snijd het spek eerst in plakken en daarna in reepjes. Verhit de boter en de olie in een grote koekenpan en bak het spek en de geperste knoflook 4 minuten.
 1. Klop ondertussen de eieren los. Neem de pan met het spek van het vuur en houd apart. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 1. Rasp ondertussen de parmezaanse kaas en de Pecorino kaas. Meng de helft van beide kazen door elkaar en houd de andere helft apart. Doe de pasta van het vuur, terug in de pan en voeg het spek toe. Roer de eieren en de helft van de kaas erdoor en maak er zwarte peper over. Voeg als het te droog is wat van het kookvocht van de pasta toe. Verdeel de spaghetti over de borden en bestrooi met de rest van de kaas.

Smullen maar:)

#nonpopup | @non_popupHella Elgershuizen
Foodie bij NON pop-up

 @hellahuizen 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *