NON STOP Koffiedisco @ Westland Kros

DE LIER – 5 juni 2018 – Op vrijdag 15 & zaterdag 16 juni vindt voor de 5e keer op rij De Westland Kros plaats: hét festival door en voor Westlanders! Deze dagen zal NON, de pop-up koffiebar uit de Hoofstraat in De Lier, zorgen voor de lekkerste Westlandse koffie én een silent disco: allemaal vanuit de kas!

De line-up belooft veel goeds. Onder andere The Kik, Miss Montreal, Nielson en Kensington zullen het podium betreden. Maar ook de Meelal-musical met oa. Bloes Brodders en Bombastic mogen niet ontbreken. Naast deze fantastische optredens kun je je even terugtrekken ‘in de kas’, waar verschillende foodtrucks staan geparkeerd en waar je dansjes kunt wagen met de silent disco van NON. We noemen het dan ook niet voor niets ‘NON STOP Koffiedisco in de Kas’. “De Westlanders houden van een goed bakkie, met de NON STOP koffiedisco van NON Pop-Up, zijn we er van overtuigd dat de Westlanders hier erg over te spreken zijn”, vertelt Frank Bierkens van de Westland Kros.

De Westland Kros is voor deze jubileumeditie een andere weg ingeslagen: meer beleving en meer Westlandse ziel. “Het festival wil echt doordrenkt zijn van en door Westlanders. Dat is denk ik een hele goede richting. Ze vertalen dit door in samenstelling van FOOD, leveranciers & samenwerkingspartners. Dit jaar wordt hierin een eerste stap gezet en de komende jaren wordt dit nog flink uitgebreid. Zo kunnen we allemaal zien wat er voor gaafs allemaal in het Westland eigenlijk is. Als ik er zo over na denk, is het eigenlijk best raar dat dat er nog niet is,” aldus Manon, oprichtster van NON Pop-Up.

Over NON
NON zet verschillende food concepten op. Het NON team bestaat binnen één jaar al uit 15 medewerkers, alles is huisgemaakt, vol passie en mét producten uit de Westlandse regio. NON heeft een pop-up koffiebar aan de Hoofdstraat in De Lier, verzorgt verschillende catering & event projecten op locatie voor opdrachtgever én zet zelf verschillende zelfstandige events op.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

NON Pop-Up
Carline Verkade
Email: carline@nonpopup.nl
Telefoon: 06 21 83 01 22

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *