NON TIPT | 4x dagje uit met Moederdag

Mama’s zijn de beste. En wat is nou dé perfecte dag dat je wat liefs terug kunt doen voor alle moeders die altijd werken, schoonmaken, vlekken verwijderen, maaltijden op tafel toveren, shirts repareren, opruimen, bergen overhemden strijken, oppassen op de kids? Juist ja: Moederdag!  Dus hup, verras die supermama en ga eropuit. De volgende tips zijn ‘mom proof’ en dus super geschikt om samen met je moeder te ondernemen!

Theater voorstelling
Lekker gaan zitten en een avondje lachen of je laten verwonderen door een mooie voorstelling: wij zijn fan. Er zijn altijd wel leuke comedians of mooie theatervoorstellingen bij theaters in de regio. Een écht avondje uit samen met je moeder!

Kleur advies
Heb je te maken met een mode bewuste moeder, dan is het onwijs leuk om een kleuradvies voor make-up of kleding workshop te regelen. Niet ieder kleding stuk of make-up past namelijk bij iedere type huid. Het is super gezellig én nog leerzaam ook!

Tapas
Wil je lekker lang tafelen en de tijd nemen om uitgebreid bij te kletsen met moeders: kies er dan voor om tapas te eten! Uiteraard met een lekkere cocktail on the side, voor het heerlijke zomerse gevoel.

Brunchen buiten de deur
Onbeperkt thee leuten en genieten van héél veel lekkere broodjes, pancakes en taartjes: we hebben nog een aantal middagplekjes vrij voor onze Best Mom Brunch. Check deze pagina voor meer info en reserveer nog gauw je plekje, of kom gezellig bij ons een Moederdag cadeau shoppen in de conceptstore. We hebben heel veel leuke spulletjes!

Heel veel plezier met Moederdag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *