NON TIPT | 4x geslaagde babyshower

Yes, er is een kleintje op komst! Een hele bijzondere tijd, en wat ons betreft zéker de moeite waard om dit te vieren. Een babyshower is een traditioneel feestje, overgewaaid uit Amerika en staat helemaal in het teken van de aanstaande moeder, omdat er een baby geboren gaat worden. Het is natuurlijk ontzettend tof en bijzonder om je zwangere vriendin, collega of zus te verrassen met allemaal cadeautjes en lekkernijen. Wij geven je graag 4 tips om de babyshower tot een succes te maken!

Game on
Tijdens een babyshower worden vaak leuke spelletjes gespeeld, wat natuurlijk allemaal te maken heeft met de baby die op komst is… zoals het raden van babyfoto’s van de aanwezige meiden op het feestje, ruiken aan luiers (ja, echt!) en spijkerpoepen met een zwangere buik. Ben je hier allemaal niet zo van, dan kun je ook leuke kaartjes laten invullen door iedereen, waarop je kunt voorspellen wat bijvoorbeeld het geslacht zal worden van het kindje, de naam, latere beroep, kleur ogen etc. In de NON Shop verkopen wij bijvoorbeeld deze super schattige kaartjes van Streepjesdesigns!

€ 10,- voor 10 invulkaartjes | Streepjesdesigns

Food and drinks

Natúúrlijk is een babyshower niet compleet zonder lekkere drankjes en hapjes. Een goed excuus om je lekker uit te leven met al het zoetigheid dat er bestaat! Denk hierbij bijvoorbeeld aan marshmallows, taartjes, beschuit met muisjes, macarons, donuts, muffins, thee en lekkere koffietjes, wraps, bonbons… zucht, wij krijgen al spontaan trek! Het is leuk om hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met een thema of bepaalde kleur, zoals natuurlijk roze of blauw. Wist je dat je ook heel eenvoudig zelf limonades kunt maken? Check bijvoorbeeld dit recept!

Gave locatie
Niet geheel onbelangrijk: waar wordt het feestje gehouden? Bedenk waar de aanstaande mama graag komt, misschien wel op het strand of in het park? Ook leuk is het om bij iemand thuis in een zonnige tuin of kas te vieren, of natuurlijk gewoon bij ons in de altijd gezellige Koffiebar! Ons enthousiaste personeel helpt je graag om van de babyshower een succes te maken.

Bron: Pinterest

Deco
Heb je de perfecte locatie gevonden? Kijk dan hoe je de ruimte zo leuk mogelijk kunt versieren. Als het geslacht van het kindje al bekend is, dan kun je natuurlijk denken aan roze en blauwe versieringen, maar je kunt ook de stijl van het babykamertje overnemen. Misschien heeft de baby al een ontzettend gaaf botanisch kamertje, of vol met flamingo’s, of juist wel okergeel, goud met zwart… Het is onwijs gaaf om die stijl door te voeren in je versieringen!

Bron: Pinterest

Hulp nodig?

Je kunt de babyshower zo gek en zo uitgebreid maken als je dat zelf wilt, en dat vraagt wel wat organisatie. Zit je daar niet zo op te wachten? Het NON team helpt je graag! Laat ons jouw wensen weten en wij nemen contact met je op!

#nonpopup | @non_popup

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *