NON TIPT | 5x kidsproof hotspots in het Westland

Woehoeee, zomervakantie! De versnelling gaat een tandje lager en de dagen worden wat trager… Héél lekker, toch? Alhoewel, misschien denk je soms na al die vrije dagen: “wat voor leuks kan ik nu eens met m’n kids gaan doen?” Wist je dat je echt niet zo ver weg hoeft te gaan om leuke dingen te ondernemen? Het Westland zit vol zit met verborgen pareltjes die niet eens schadelijk hoeven te zijn voor je portemonnee. Én als klap op de vuurpijl: super geschikt om met je kids naartoe te gaan! Misschien kunnen we jou nog inspireren met de leukste 5 hotspots.

Landgoed Ockenburg

Tussen Loosduinen en Kijkduin ligt een super mooi natuurpark: Ockenburg. Mooie bossen om vogeltjes en eekhoorns te spotten en genoeg plek om te picknicken (check vooral onze picknick tips). Als je echt zin hebt in een wandeling, kom je vanzelf nog uit in de duinen. Twee vliegen in één klap!

Op de pier

Strand is altijd een goed idee. Wat ons betreft is Hoek van Holland echt kidsproof: de boulevard zit vol met leuke winkeltjes, lekkere ijssalons en genoeg speelmogelijkheden op het strand. Of ga vissen op de pier terwijl de grote cruiseschepen voorbij varen.

Dieren knuffelen

Wie houdt er niet van dieren knuffelen?! De Willemshoeve op Het Westerhonk is een boerderij met kippen, schapen, geiten, konijnen, cavia’s, vogels en nog veel meer kleine dieren. Je kunt bij de Willemshoeve ook terecht voor huisgemaakte, biologische jams, siropen, ijsjes, thee en verse sappen. Het Westerhonk is een bijzondere plek waar mensen met en zonder verstandelijke beperking wonen, werken, leren en recreëren.

Slootje springen

’t Woudt is met een kerk, een rij huisjes, drie boerderijen en een koffiehuis het kleinste dorp van Nederland! Het schilderachtige dorp is heel leuk om doorheen te wandelen of fietsen. En de weilanden eromheen zijn leuk genoeg om bijvoorbeeld slootje te springen.

Speelweides

Het Kraaiennest is een klein natuur- en recreatiegebied tussen de kassen van De Lier en bestaat uit enkele plassen met strandjes, lig- en speelweiden. En ben je dan toch in de buurt van De Lier? Kom dan zeker een lekker ‘bakkie’ halen terwijl je kids zich kunnen uitleven in onze speelhoek 😉

Wat is jouw favo plek om met kids te vertoeven? Laat het ons weten, vinden we leuk!
Veel plezier deze zomervakantie!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *