NON TIPT | 5x Tips voor optimaal genieten van de Feestweek

Feestweek 2018, jaja.. Het is bijna zo ver! Wij hebben er alweer zo veel zin in, en zijn druk bezig met de voorbereidingen. Welke taarten gaan we allemaal maken, hoeveel koffie moet er komen, hebben we genoeg plek? Kortom, een hele hoop belangrijke zaken;) Maar heb jij al nagedacht over hoe jij het beste kunt genieten tijdens de feestweek? Ook daar denken we graag in met je mee. Onze tips, daar komen ze:

1. Extra lang genieten
Wist je dat we stiekem maandag al open gaan, we zijn er toch, dus waarom laten we de koffiemachine dan niet gewoon gelijk opwarmen? De taarten worden vers voor je gebakken, dus een betere aftrap van de week kunnen wij ons niet indenken..

2.
‘s Avonds mega gezellige feestjes in het dorp 
Hebben jullie de programmering al gezien? Er komen echt gezellige feestjes aan, dit jaar zelfs op een nieuwe locatie. We zijn heel benieuwd, maar wij kunnen in ieder geval nog makkelijker aansluiten nu het in onze voortuin zal plaatsvinden (ongeveer dan).

3.
But first. C O F F E E ! 
Yes! De week wordt dus lang, gezellig, lekker, tof en.. Wellicht worden de ochtenden wat zwaarder. Maar om de pijn te verzachten kun je bijvoorbeeld denken aan een cappuccino, met dat zijdezachte en romige schuim.. En hartjes. Heel veel hartjes! Dubbel shot nodig? Bestel dan een Flat White. Zomaar een tip van ons, voor jou.

4.
Shot shot shot shot! 
En dan bedoelen we een vitamine shotje hè. Een super lekkere smoothie of power juice vol met vers fruit en/of groente. Kan wonderen verrichten, waarschijnlijk helemaal aan het einde van de Feestweek.

5.
Lukt dit allemaal niet? 
Treur niet, want óók dan is er een oplossing.
Wees lief voor jezelf, en neem dat stuk taart gewoon! En oke, vooruit.. Ook die latte special caramel! Je moet toch aan je cafeine komen? En het is maar één keer Feestweek 2018..
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *