NON TIPT | 6x kids traktaties

De scholen zijn weer van start gegaan en het ‘normale’ leven komt weer op gang. Waar we al eerder schreven over leuke uitjes met kids in de zomervakantie, is het nu tijd om weer na te denken over kinderfeestjes en traktaties op school. En dat zijn weer uitdagingen van een heel ander soort! Want hoe blijf je origineel met traktaties en hou je het ook nog een beetje verantwoord? Deze traktaties zijn het allebei!

 

Gezond dolfijntje

Hoe schattig zijn deze dolfijntjes! Goed nieuws; ze zijn nog gezond ook. Hoe (dol)fijn is dat? 😉 Het recept vind je hier.

Bron: Solo Open Kitchen

Piraten eierkoek

Arrrrr! Een eierkoek vermomd als piraat! Wij vinden ze echt ideaal voor een kinderfeestje of traktatie want: ze zien er niet alleen leuk uit, het is daarnaast ook nog eens makkelijk te maken.

Bron: Knutselopdrachten.nl

Vuurpijlen van spekkies

Kan jouw kleine niet wachten tot het nieuwjaar is? Lees: vuurwerk kijken en/of afsteken? Dan zijn deze vuurpijlen, gemaakt van spekkies, echt de bom!

Bron: Leukerecepten.nl

Sticky pancakes op een stokje

Hmmm, pannenkoeken! Die hoeven echt niet altijd rond te zijn. Je kunt ze ook oprollen en aan een grote sate prikker rijgen, met daartussen vers fruit. Reken maar dat deze traktatie het goed doet in de klas!

Bron: lekkerensimpel.com

Racewagen van fruit

Vrrrrroem, zeker weten dat deze racewagentjes een wedstrijdje houden welke er als eerste wordt opgegeten! Leuk én makkelijk, wat wil je nog meer?

Bron: gezondtrakteren.nl

Watermeloen pizza

Wie houdt er niet van pizza?! Deze watermeloen pizza is echt een goeie fopper. Want zeg nou eerlijk; dit lijkt toch echt? Tipje: serveer het op een houten plank, zodat iedereen er een pizza slice vanaf kan pakken 🙂

Bron: moodkids.nl

 

Laat je ons weten welke traktatie je gaat maken? Veel plezier! 


Misschien vind je dit ook wel leuk om te lezen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *