NON TIPT | Bakdag met kids

Zoek je nog een leuke activiteit om met je kids te ondernemen in de meivakantie? Wij weten er wel raad mee! Want wat is nou leuker dan lekker je handen vies te maken, te proeven en lol te maken in de keuken? Juist ja: bakken! Misschien is de concentratie er bij kinderen snel af, daarom hebben we een aantal kids proof bakrecepten voor je verzameld. Gegarandeerd dat er binnen een uur een feestje op tafel staat zonder dat je er mega veel ingrediënten voor nodig hebt!

Zandkoekjes
Zandkoekjes: een old time favorite. Je kunt ze bakken in ieder vormpje dat je maar wilt en ze zijn nog lekker ook.

Easy Oreo Brownies
We schreven er al eerder een blog over: deze goddelijke Oreo Brownies zijn echt de moeite waard om te maken! Niet alleen leuk maar vooral zó lekker.

Frambozencakejes met witte chocola
Jep, frambozen met chocolade is een gouden combi. Denk hier een heel makkelijk ingrediëntenlijstje en bereidingswijze bij en je hebt een toppertje te pakken!  Check het recept hier.

Fruit ijsjes
Oké, we spelen misschien een beetje vals want dit is geen baksel. Wél is dit recept te leuk om niet met jullie te delen!  Lekker zomers, kleurrijk en smaakvol.

Cupcake ijsjes
Nog meer ijsjes, maar nu wél als baksel. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig en het garandeert een hele creatieve, gezellige middag! Deze cupcake ijsjes zijn ook super leuk als traktatie.

Wat je ook gaat bakken, het allerbelangrijkste is: laat je idee van een Insta–waardig plaatje varen… het gaat tenslotte om het plezier en het leerproces. En knoeien hoort erbij 😉 Veel bakplezier!

Laat je ons weten hoe jullie baksel is geworden? Of heb je nog andere leuke baktips met kids? Laat het ons dan weten hieronder in de comments!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *