NON WEDDDING | 5x Onvergetelijke Feestavond!

Jullie zijn verliefd, verloofd én straks ook getrouwd. En één ding is zeker; Je wilt dat het dak eraf gaat op je bruiloft. Hieronder enkele tips voor een geslaagde avond én natuurlijk de meest toffe herinneringen.


MUZIEK
Een toffe band of gave DJ kan jullie feest helemaal compleet maken. Samen met genoeg ruimte op de dansvloer én natuurlijk meubilair dat makkelijk aan de kant te schuiven is. Investeer in de muziek van iemand met wie het klikt en met wie je een goed gevoel hebt. Kies vooral ook iets wat écht bij jullie past. Jullie gasten waarderen dat eigenlijk alleen maar des te meer 🙂

GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO’S NOG
Foto’s van de feestavond zijn écht onvergetelijk en vaak ook nog eens flink hilarisch. De feestavond is een super ontlading na een geweldige dag. Een fotobooth of een fotograaf is hier meer dan geschikt voor. Later op de avond, wordt het alleen maar leuker. Ome Jan die bv. te diep in het glaasje heeft gekeken 😉

ALL THE EYES ON THE DANSFLOOR
Zorg dat de focus echt op de dansvloer en op het feest ligt. Maak het buiten vooral niet te gezellig. Zorg uiteraard wel voor een gastvrij ontvangst, maar je wil natuurlijk dat er zoveel mogelijk gasten gezellig binnen blijven bij jullie feest, dus zorg dat ook écht daar het feest is en pak daar helemaal uit.

GOOD FOOD IS GOOD MOOD
Lekkere hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken én maken de gasten toch altijd een beetje gelukkig. Wel een gouden tip hierbij; Bestel niet te veel. De meeste (dag)gasten zitten al aardig vol nog van het avondeten. Ook zijn zij vaak ook heel erg druk met dansen en feest vieren, dat ze helemaal tijd willen maken voor een hapje 😉

BRIDE & GROOMS FAVORITE
Bier & wijn zijn zeker top. Maar hoe leuk is het als jullie een eigen cocktail hebben, of als jullie altijd samen malibu cola drinken? Zeker op een eigen privé locatie is dit echt goed te regelen. Zo trek je de hele persoonlijke dag zelfs in de avond én in leuke details door!

NON WEDDING | 1 exact dezelfde tafel in 3 compleet verschillende stijlen!

NON WEDDING | 2018 | Tafelstyling

3x Toffe manieren om jouw ‘wedding table’ te stylen!

Dilemma’s! Er is zoveel mogelijk en zoveel leuk om je tafel te stylen. En hoe kan je er helemaal je eigen draai aangeven? Het maken van een keuze is namelijk wel fijn om te zorgen dat jouw tafel één geheel wordt.

Wij laten zien wat je met één en dezelfde tafel kunt creëren; zonder deze te ‘verstoppen’ onder linnen; zonder een uitgewerkt bijpassend FOOD thema; én zelfs met dezelfde stoelen eromheen. Welke is jouw favoriet?


SIMPLY INDUSTRIAL

Metaal, hout, stoer & robuust voeren hier een toffe boventoon.  Een witte basis met mooie mat zwarte & marmeren details. Hierdoor komt er eenvoud op tafel en dat zorgt juist voor een hele mooie setting waarbij straks alle ogen gericht kunnen worden op het heerlijke eten. Een rustige tafel zonder poespas; simply is the best!

 

EXOTIC BOTANIC

Groen, exotisch, bloemen en gouden details zijn voor deze stijl kenmerkend. Over de top gouden bestek, een tafel met knallende details én een groene basis; écht een lust voor het oog! Do we need to say more?

 

GOLDEN OLDIES

Romantisch, vintage, pastel & hout elementen. Het toffe aan deze stijl is het super oude vintage serviesgoed. Deze borden zijn namelijk al 100 jaar oud! Met bloemen en andere details zorg je voor eenheid. Een toffe setting vol verhalen, en is je tafel helemaal van deze tijd. Golden Oldies!

#Festivitijd #nonpopup


Wil je nog meer wedding inspiratie? Lees dan ook deze artikelen:Manon van der Ende
Oprichtster & Co-Owner NON pop-up
Events & Wedding – Food, Planning & Styling

 @Manonvanderende

Welkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw fantastische Promo Box! Voel u vrij om het te verwijderen en het te vervangen met uw eigen bericht!