NON WEDDDING | 5x Onvergetelijke Feestavond!

Jullie zijn verliefd, verloofd én straks ook getrouwd. En één ding is zeker; Je wilt dat het dak eraf gaat op je bruiloft. Hieronder enkele tips voor een geslaagde avond én natuurlijk de meest toffe herinneringen.


MUZIEK
Een toffe band of gave DJ kan jullie feest helemaal compleet maken. Samen met genoeg ruimte op de dansvloer én natuurlijk meubilair dat makkelijk aan de kant te schuiven is. Investeer in de muziek van iemand met wie het klikt en met wie je een goed gevoel hebt. Kies vooral ook iets wat écht bij jullie past. Jullie gasten waarderen dat eigenlijk alleen maar des te meer 🙂

GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO’S NOG
Foto’s van de feestavond zijn écht onvergetelijk en vaak ook nog eens flink hilarisch. De feestavond is een super ontlading na een geweldige dag. Een fotobooth of een fotograaf is hier meer dan geschikt voor. Later op de avond, wordt het alleen maar leuker. Ome Jan die bv. te diep in het glaasje heeft gekeken 😉

ALL THE EYES ON THE DANSFLOOR
Zorg dat de focus echt op de dansvloer en op het feest ligt. Maak het buiten vooral niet te gezellig. Zorg uiteraard wel voor een gastvrij ontvangst, maar je wil natuurlijk dat er zoveel mogelijk gasten gezellig binnen blijven bij jullie feest, dus zorg dat ook écht daar het feest is en pak daar helemaal uit.

GOOD FOOD IS GOOD MOOD
Lekkere hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken én maken de gasten toch altijd een beetje gelukkig. Wel een gouden tip hierbij; Bestel niet te veel. De meeste (dag)gasten zitten al aardig vol nog van het avondeten. Ook zijn zij vaak ook heel erg druk met dansen en feest vieren, dat ze helemaal tijd willen maken voor een hapje 😉

BRIDE & GROOMS FAVORITE
Bier & wijn zijn zeker top. Maar hoe leuk is het als jullie een eigen cocktail hebben, of als jullie altijd samen malibu cola drinken? Zeker op een eigen privé locatie is dit echt goed te regelen. Zo trek je de hele persoonlijke dag zelfs in de avond én in leuke details door!

NON WEDDING | 1 exact dezelfde tafel in 3 compleet verschillende stijlen!

NON WEDDING | 2018 | Tafelstyling

3x Toffe manieren om jouw ‘wedding table’ te stylen!

Dilemma’s! Er is zoveel mogelijk en zoveel leuk om je tafel te stylen. En hoe kan je er helemaal je eigen draai aangeven? Het maken van een keuze is namelijk wel fijn om te zorgen dat jouw tafel één geheel wordt.

Wij laten zien wat je met één en dezelfde tafel kunt creëren; zonder deze te ‘verstoppen’ onder linnen; zonder een uitgewerkt bijpassend FOOD thema; én zelfs met dezelfde stoelen eromheen. Welke is jouw favoriet?


SIMPLY INDUSTRIAL

Metaal, hout, stoer & robuust voeren hier een toffe boventoon.  Een witte basis met mooie mat zwarte & marmeren details. Hierdoor komt er eenvoud op tafel en dat zorgt juist voor een hele mooie setting waarbij straks alle ogen gericht kunnen worden op het heerlijke eten. Een rustige tafel zonder poespas; simply is the best!

 

EXOTIC BOTANIC

Groen, exotisch, bloemen en gouden details zijn voor deze stijl kenmerkend. Over de top gouden bestek, een tafel met knallende details én een groene basis; écht een lust voor het oog! Do we need to say more?

 

GOLDEN OLDIES

Romantisch, vintage, pastel & hout elementen. Het toffe aan deze stijl is het super oude vintage serviesgoed. Deze borden zijn namelijk al 100 jaar oud! Met bloemen en andere details zorg je voor eenheid. Een toffe setting vol verhalen, en is je tafel helemaal van deze tijd. Golden Oldies!

#Festivitijd #nonpopup


Wil je nog meer wedding inspiratie? Lees dan ook deze artikelen:Manon van der Ende
Oprichtster & Co-Owner NON pop-up
Events & Wedding – Food, Planning & Styling

 @Manonvanderende

NON WEDDING | Foodtrends 2018

Wedding Foodtrends 2018, zo leuk om daar nu al mee bezig te zijn. Momenteel zijn we met een aantal bruidsparen in gesprek over hoe hun bruiloft eruit mag zien. En het kan je misschien ontgaan zijn, maar daarbij hebben wij zo ook onze interesse in eten. We just love good food!

Hoe bijzonder is het om samen met het bruidspaar voor hun mooie dag aan de slag te gaan? Al eerder verzorgden wij bijna de hele bruiloft. Van dagplanningen, styling, samenwerkingen met andere toffe bedrijven, én de gehele dag eten en drinken. Lunch, diner, borrel, feestavond, brunch.. We doen het allemaal. We merken dat bij de meeste bruidsparen dan toch de grootste aandacht uitgaat naar het diner. Je kunt hier ook zoveel verschillende kanten mee op. Daarom lichten we vandaag onze favoriete trends voor je uit.


Foto van Lilly May                  Foto van Hello May                                         Foto van Sylvana Lansu

 1. Shared Dining

  Dit is sowieso één van onze favo’s natuurlijk. Shared Breakfast, Brunch, Lunch, you name it..
  Met ‘Shared Dining’ bedoelen wij dat de tafel vol staat met verschillende gerechten, waarvan je zelf op kunt scheppen –of láten opscheppen natuurlijk-.
  Eigenlijk zijn er twee redenen om waarom wij hier zo’n fan van zijn.
  Eén: Het is gewoon heel gezellig om lekker lang te tafelen met al jullie lieve vrienden en familie.
  Twee: Het is gewoon te leuk om veel verschillende gerechten te proeven!

 2. Persoonlijk menu

  Een menu helemaal wat bij jullie past, dat is wel heel mooi op zo’n dag. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat het hele diner in een Italiaans thema is gestoken, omdat jullie hier graag op vakantie gaan. Of misschien werk jij of je partner wel in een lokaal bedrijf met super lekkere tomaten, en wil je die graag laten terugkomen in meerdere gerechten.
  Wij vinden het juist alleen maar een toffe uitdaging om met dit soort wensen aan de slag te gaan, gaaf toch?

 3. Comfort Food

  Inderdaad, we willen allemaal wel op de lijn letten. Maar het moet wel leuk blijven natuurlijk! En zeker op zo’n dag vinden wij dat jullie alleen maar moeten eten wat jullie lekker vinden, comfort food dus!
  Dat kan simpelweg een patatje in stoere puntzak zijn, een lekkere hotdog of super romige risotto. Loopt het water je al in de mond?

 4. Sweet Table

  We noemden het eerder al, de ‘Sweet Table’. Daarmee bedoelen we een tafel vol met verschillende taartjes. Oftewel: dus voor ieder wat wils!
  Een mooie klassieke bruidstaart blijft natuurlijk ook super tof, maar wat nou als de helft van jullie gasten niet van chocola houd en jullie wel? Met een Sweet Table kan je heel veel verschillende taartjes aanbieden. En wat helemaal leuk is, je kunt ze ook in klein formaat aanbieden aan je gasten. Zo kan iedereen er meerdere proeven. We like that!

 5. Late Night Snack

  Jullie hebben een mooie dag gehad met alleen maar fijne mensen om je heen, een heerlijk diner én een knallend feest. Hoe laat je jullie gasten dan naar huis gaan? Wij vinden het altijd heel leuk om dan nog als verrassing voor iedereen een foodtruck te regelen die dan bij de uitgang komt te staan. Nog even een lekkere vette punt pizza bijvoorbeeld, hmmm..

Kortom, wij hebben echt nog super veel leuke ideeën ! Maar we willen altijd vooral op zoek naar wat er bij jullie past. Check ook eens ons Pinterest-bord voor wat extra inspiratie. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen naar wedding@nonpopup.nl . We denken heel graag met je mee!

Maar voor nu, nog héél veel plezier met de voorpret. En vergeet vooral niet te genieten!

#nonpopup | @non_popupHella Elgershuizen
Foodie bij NON pop-up

 @hellahuizenNON WEDDING | 5x styling tips

Styling wordt een steeds belangrijker onderdeel van een bruiloft. Een gave sfeer en belevenis kan je hiermee creëren. Meer weten over de styling van een bruiloft? Dé 5 tips op het gebied van ‘Wedding Styling’ lees je in deze blog!

1. The power of flower(s)

De tijd van truttige bruidsboeketjes is voorbij! Bloemen zijn een echte aanvulling op de styling van een bruiloft. Naast de ‘standaard’ bloemen (het bruidsboeket, corsages, de bloemen voor de trouwauto e.d.) wordt er steeds meer aandacht besteed aan bloemen als onderdeel van de styling. Denk aan een backdrop, flowercrowns, bloemen voor op sta-, diner- en bijzettafels en zelfs bloemen op de bruidstaart. Er zijn veel bloemisten die goed kunnen inspelen op persoonlijke wensen en die ervoor zorgen dat het écht een aanvulling wordt op de andere aankleding, thema’s en/of kleuren opeen bruiloft. Tip: een aantal grote boeketten als eye-catchers hebben een groot effect!

Foto van Hamish and Katie

2. Love shine a light!
Note: Verlichting is héél belangrijk. Prikkabels voor een festival/boho sfeer, kaarsen voor het romantische sfeertje en bewegend disco licht om die voetjes van de vloer te krijgen ’s avonds! Is het niet op de locatie aanwezig? Huren is een mogelijkheid! Met (sfeer) licht kan je een ruimte in een hele andere setting krijgen.

Foto van Sylvana Lansu

3. Personal Style
Kies een stijl wat bij jullie eigen smaak past. Op die manier komt jullie persoonlijkheid in de dag terug en zullen jullie gasten dit ook zo beleven. Lastig kiezen wat je wil? Pinterest = your friend!

Foto van Sylvana Lansu

4. Sign, sign, sign
Een trend die nog steeds aanwezig is: SIGNS! Met andere woorden: een mooi welkomstbord voor de gasten met de namen van het bruidspaar + datum, bordjes die verwijzen naar de plek van de ceremonie, diner of het feest. Denk ook aan naambordjes voor het diner of bordjes waarop het diner menu staat. Budgettip: Signs zijn een makkelijk DIY.

5. Travel in style!
De laatste jaren zie je dat veel bruiloften op één locatie worden gehouden. Dus het burgerlijk huwelijk, het diner en het feest. Mocht je toch meerdere locaties willen (wat ook heel leuk en afwisselend kan zijn) of je trouwt bijvoorbeeld in de kerk na het burgerlijk huwelijk denk dan aan het vervoer wat het bruidspaar, maar ook de gasten van A naar B brengt. Een leuk en persoonlijke touch is om een oude (oldtimer) auto te lenen van familie of vrienden. Zij zijn er trots op en het scheelt geld! Daarnaast is ook een erg mooie aanvulling op de look & feel van jullie dag!

Nog meer inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op ons Pinterest-bord!

#nonpopup | @non_popupKarin Booster
 @karinboosterWelkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw fantastische Promo Box! Voel u vrij om het te verwijderen en het te vervangen met uw eigen bericht!