NON WEDDDING | 5x Onvergetelijke Feestavond!

Jullie zijn verliefd, verloofd én straks ook getrouwd. En één ding is zeker; Je wilt dat het dak eraf gaat op je bruiloft. Hieronder enkele tips voor een geslaagde avond én natuurlijk de meest toffe herinneringen.


MUZIEK
Een toffe band of gave DJ kan jullie feest helemaal compleet maken. Samen met genoeg ruimte op de dansvloer én natuurlijk meubilair dat makkelijk aan de kant te schuiven is. Investeer in de muziek van iemand met wie het klikt en met wie je een goed gevoel hebt. Kies vooral ook iets wat écht bij jullie past. Jullie gasten waarderen dat eigenlijk alleen maar des te meer 🙂

GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO’S NOG
Foto’s van de feestavond zijn écht onvergetelijk en vaak ook nog eens flink hilarisch. De feestavond is een super ontlading na een geweldige dag. Een fotobooth of een fotograaf is hier meer dan geschikt voor. Later op de avond, wordt het alleen maar leuker. Ome Jan die bv. te diep in het glaasje heeft gekeken 😉

ALL THE EYES ON THE DANSFLOOR
Zorg dat de focus echt op de dansvloer en op het feest ligt. Maak het buiten vooral niet te gezellig. Zorg uiteraard wel voor een gastvrij ontvangst, maar je wil natuurlijk dat er zoveel mogelijk gasten gezellig binnen blijven bij jullie feest, dus zorg dat ook écht daar het feest is en pak daar helemaal uit.

GOOD FOOD IS GOOD MOOD
Lekkere hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken én maken de gasten toch altijd een beetje gelukkig. Wel een gouden tip hierbij; Bestel niet te veel. De meeste (dag)gasten zitten al aardig vol nog van het avondeten. Ook zijn zij vaak ook heel erg druk met dansen en feest vieren, dat ze helemaal tijd willen maken voor een hapje 😉

BRIDE & GROOMS FAVORITE
Bier & wijn zijn zeker top. Maar hoe leuk is het als jullie een eigen cocktail hebben, of als jullie altijd samen malibu cola drinken? Zeker op een eigen privé locatie is dit echt goed te regelen. Zo trek je de hele persoonlijke dag zelfs in de avond én in leuke details door!

NON WEDDING | 5x tips voor het plannen van jullie Droombruiloft

NON WEDDING | Bruiloft | tips

YES! “The love of your life” heeft je ten huwelijk gevraagd.. Hoe gaaf! De eerste dagen/weken zit je op een heerlijke roze wolk en wil je het het liefst van de daken schreeuwen: “JULLIE GAAN TROUWEN!” En dan begint de zoektocht…

Waar willen jullie trouwen, welke locatie, wanneer, wie ga je uitnodigen. Een heleboel dingen dus waar jullie samen over na moeten denken. Hieronder 5 tips waar je hopelijk wat aan hebt!

Wedding inspiration

Maak een Pinterest bord aan hoe je wil dat je dag er qua sfeer uit ziet. Van een festival wedding tot aan een industriële look & feel. Je kan het zo gek niet bedenken of het is te creëren!

Een goede site om inspiratie op te doen is: www.hellomay.com.au. Australië loopt als land ver voor in de nieuwste mogelijkheden en ideeën voor bruiloften. Een leuke beurs om in de stemming te komen is Engaged (www.engaged.nl). En last but not least; INSTAGRAM! Volop inspiratie voor jullie BIG day!

Location, location, location

Dat Pinterest heeft menige dame natuurlijk als snel klaar (waarschijnlijk was het WEDDING-bord al klaar voordat hij/zij überhaupt de vraag had gesteld, en wij snappen dat!)

Maar dan komt de eerste grote/bepalende keuze: de trouwlocatie. Ontzettend lastig voor wie iets unieks wil, maar toch dichtbij. Probeer out-of-the-box te denken! Misschien heeft het restaurant waar jullie je eerste date hebben gehad mogelijkheden, een museum die jullie aanspreekt, of heeft jullie familie een mooi huis/tuin/kas/weiland waar jullie je eigen bruiloft kunnen creëren.

CeremonieMASTERS

Zoek een of twee ceremoniemeesters die begrijpen wat jullie willen en betrek ze bij de planning en organisatie voor jullie bruiloft. Iemand die dicht bij jullie staat en goed kent; zoals broers, zussen, vrienden. Wat natuurlijk ook mogelijk is, om een professioneel weddingplanner of ceremoniemeester in de hand te nemen. Belangrijk is gewoon dat het fijn klikt en je lekker op je gemak bent bij het plannen van je bruiloft. Ceremoniemeesters zorgen voor de extra kers op de taart en zijn onmisbaar!

Vendors

Kies leveranciers (cateraar, fotograaf, taart, vervoer etc.) die jullie aanspreken en waar je een goed gevoel bij hebt. Duidelijke communicatie en afspraken zijn belangrijk. Als het goed is trouw je maar een keer en wil je dat in de aanloop naar jullie bruiloft en op de dag zelf goed verloopt.

Foto- en videograaf

Struin websites/Instagram af voor een fotograaf en videograaf die foto’s maakt die passen bij jullie smaak. Jullie mooiste dag vliegt voorbij en het enige wat je daarna nog hebt (naast de herinneringen in je hoofd natuurlijk 😉 zijn de foto’s en/of video’s. Dé manier om jullie dag te herbeleven en nooit meer te vergeten!

#nonjeneregretterien #nonpopup

Meer info? mail wedding@nonpopup.nl!

Inspiratie beeldmateriaal door Hello May

NON WEDDING | Creeër jullie eigen droombruiloft!

NON WEDDING | bruiloft | inspiratie

Wauw Wauw Wauw! Afgelopen zomer mochten wij verschillende unieke bruiloften verzorgen. Stuk voor stuk komen we weer in een totaal andere én hele toffe persoonlijke setting terecht mét te gekke bruidsparen!

We worden eigenlijk ook steeds meer om ideeën en tips gevraagd, hoe tof is dat. Nu is er vrij veel mogelijk om je eigen persoonlijke bruiloft te creëren én precies daarom hebben we drie verschillende inspiratie boards ontworpen.

Vanuit deze stijlen zijn er nog legio mogelijkheden, zodat je helemaal kan creëren wat bij jullie past. Want hoe tof is het om op je eigen privé locatie te trouwen? Misschien heb je daar altijd gewoond? Is het je eigen bedrijf? Of heb je er een andere bijzondere dierbare herinnering aan.

Creeër jullie eigen trouwlocatie!

Natuurlijk komt daar gigantisch veel bij kijken (écht geloof ons, meer dan je vooraf kan inschatten). Maar er is op veel ‘onmogelijke’ locaties dus ook écht veel meer mogelijk dan je denkt. Een bruiloft zoals nog niemand anders die gehad heeft op een unieke locatie én in een unieke setting. Denk aan een kas, een gave loods, jullie eigen schuur, maar je kan natuurlijk ook gewoon denken aan een achtertuin. Hoe gaaf is dat? Check onze moodboards hieronder!

JA ik wil! Wat nu?

Allereerst is natuurlijk HET huwelijks aanzoek inderdaad een klein puntje op de agenda 😉 Haha en vanaf dan mogen alle leuke ideeën écht helemaal vorm gaan krijgen. Ga alle toffe dingen die je maar kunt verzinnen knippen, plakken, volgen op instagram, pinterest & verzamelen. Stop ze allemaal bij elkaar en eigenlijk kom je dan vanzelf op een mooi persoonlijk eigen inspiratiebord zodat deze dag helemaal bij jullie past!

Wil je (uiteraard helemaal vrijblijvend) sparren of een unieke bruiloft iets voor jullie kan zijn? Wij zijn al druk bezig met de zomer van 2018, dus laat het ons dan zeker weten! Mail dan naar wedding@nonpopup.nl om kennis te maken met ons vrolijke team!

Wij hebben er zin in!

#nonjenregretterien #nonpopup

Beeldmateriaal:
@Sylweddingphotography
@svenjaphoto

Inspiratie onder andere via Pinterest

Manon van der Ende
Oprichtser & Co-Owner NON pop-up
Events – Food, Planning & Styling
 @Manonvanderende

 

Welkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw fantastische Promo Box! Voel u vrij om het te verwijderen en het te vervangen met uw eigen bericht!