NON WEDDING | 1 exact dezelfde tafel in 3 compleet verschillende stijlen!

NON WEDDING | 2018 | Tafelstyling

3x Toffe manieren om jouw ‘wedding table’ te stylen!

Dilemma’s! Er is zoveel mogelijk en zoveel leuk om je tafel te stylen. En hoe kan je er helemaal je eigen draai aangeven? Het maken van een keuze is namelijk wel fijn om te zorgen dat jouw tafel één geheel wordt.

Wij laten zien wat je met één en dezelfde tafel kunt creëren; zonder deze te ‘verstoppen’ onder linnen; zonder een uitgewerkt bijpassend FOOD thema; én zelfs met dezelfde stoelen eromheen. Welke is jouw favoriet?


SIMPLY INDUSTRIAL

Metaal, hout, stoer & robuust voeren hier een toffe boventoon.  Een witte basis met mooie mat zwarte & marmeren details. Hierdoor komt er eenvoud op tafel en dat zorgt juist voor een hele mooie setting waarbij straks alle ogen gericht kunnen worden op het heerlijke eten. Een rustige tafel zonder poespas; simply is the best!

 

EXOTIC BOTANIC

Groen, exotisch, bloemen en gouden details zijn voor deze stijl kenmerkend. Over de top gouden bestek, een tafel met knallende details én een groene basis; écht een lust voor het oog! Do we need to say more?

 

GOLDEN OLDIES

Romantisch, vintage, pastel & hout elementen. Het toffe aan deze stijl is het super oude vintage serviesgoed. Deze borden zijn namelijk al 100 jaar oud! Met bloemen en andere details zorg je voor eenheid. Een toffe setting vol verhalen, en is je tafel helemaal van deze tijd. Golden Oldies!

#Festivitijd #nonpopup


Wil je nog meer wedding inspiratie? Lees dan ook deze artikelen:Manon van der Ende
Oprichtster & Co-Owner NON pop-up
Events & Wedding – Food, Planning & Styling

 @Manonvanderende

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *