NON WEDDING | 5x styling tips

Styling wordt een steeds belangrijker onderdeel van een bruiloft. Een gave sfeer en belevenis kan je hiermee creëren. Meer weten over de styling van een bruiloft? Dé 5 tips op het gebied van ‘Wedding Styling’ lees je in deze blog!

1. The power of flower(s)

De tijd van truttige bruidsboeketjes is voorbij! Bloemen zijn een echte aanvulling op de styling van een bruiloft. Naast de ‘standaard’ bloemen (het bruidsboeket, corsages, de bloemen voor de trouwauto e.d.) wordt er steeds meer aandacht besteed aan bloemen als onderdeel van de styling. Denk aan een backdrop, flowercrowns, bloemen voor op sta-, diner- en bijzettafels en zelfs bloemen op de bruidstaart. Er zijn veel bloemisten die goed kunnen inspelen op persoonlijke wensen en die ervoor zorgen dat het écht een aanvulling wordt op de andere aankleding, thema’s en/of kleuren opeen bruiloft. Tip: een aantal grote boeketten als eye-catchers hebben een groot effect!

Foto van Hamish and Katie

2. Love shine a light!
Note: Verlichting is héél belangrijk. Prikkabels voor een festival/boho sfeer, kaarsen voor het romantische sfeertje en bewegend disco licht om die voetjes van de vloer te krijgen ’s avonds! Is het niet op de locatie aanwezig? Huren is een mogelijkheid! Met (sfeer) licht kan je een ruimte in een hele andere setting krijgen.

Foto van Sylvana Lansu

3. Personal Style
Kies een stijl wat bij jullie eigen smaak past. Op die manier komt jullie persoonlijkheid in de dag terug en zullen jullie gasten dit ook zo beleven. Lastig kiezen wat je wil? Pinterest = your friend!

Foto van Sylvana Lansu

4. Sign, sign, sign
Een trend die nog steeds aanwezig is: SIGNS! Met andere woorden: een mooi welkomstbord voor de gasten met de namen van het bruidspaar + datum, bordjes die verwijzen naar de plek van de ceremonie, diner of het feest. Denk ook aan naambordjes voor het diner of bordjes waarop het diner menu staat. Budgettip: Signs zijn een makkelijk DIY.

5. Travel in style!
De laatste jaren zie je dat veel bruiloften op één locatie worden gehouden. Dus het burgerlijk huwelijk, het diner en het feest. Mocht je toch meerdere locaties willen (wat ook heel leuk en afwisselend kan zijn) of je trouwt bijvoorbeeld in de kerk na het burgerlijk huwelijk denk dan aan het vervoer wat het bruidspaar, maar ook de gasten van A naar B brengt. Een leuk en persoonlijke touch is om een oude (oldtimer) auto te lenen van familie of vrienden. Zij zijn er trots op en het scheelt geld! Daarnaast is ook een erg mooie aanvulling op de look & feel van jullie dag!

Nog meer inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op ons Pinterest-bord!

#nonpopup | @non_popupKarin Booster
 @karinbooster 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *