NON WEDDING | 5x tips voor het plannen van jullie Droombruiloft

NON WEDDING | Bruiloft | tips

YES! “The love of your life” heeft je ten huwelijk gevraagd.. Hoe gaaf! De eerste dagen/weken zit je op een heerlijke roze wolk en wil je het het liefst van de daken schreeuwen: “JULLIE GAAN TROUWEN!” En dan begint de zoektocht…

Waar willen jullie trouwen, welke locatie, wanneer, wie ga je uitnodigen. Een heleboel dingen dus waar jullie samen over na moeten denken. Hieronder 5 tips waar je hopelijk wat aan hebt!

Wedding inspiration

Maak een Pinterest bord aan hoe je wil dat je dag er qua sfeer uit ziet. Van een festival wedding tot aan een industriële look & feel. Je kan het zo gek niet bedenken of het is te creëren!

Een goede site om inspiratie op te doen is: www.hellomay.com.au. Australië loopt als land ver voor in de nieuwste mogelijkheden en ideeën voor bruiloften. Een leuke beurs om in de stemming te komen is Engaged (www.engaged.nl). En last but not least; INSTAGRAM! Volop inspiratie voor jullie BIG day!

Location, location, location

Dat Pinterest heeft menige dame natuurlijk als snel klaar (waarschijnlijk was het WEDDING-bord al klaar voordat hij/zij überhaupt de vraag had gesteld, en wij snappen dat!)

Maar dan komt de eerste grote/bepalende keuze: de trouwlocatie. Ontzettend lastig voor wie iets unieks wil, maar toch dichtbij. Probeer out-of-the-box te denken! Misschien heeft het restaurant waar jullie je eerste date hebben gehad mogelijkheden, een museum die jullie aanspreekt, of heeft jullie familie een mooi huis/tuin/kas/weiland waar jullie je eigen bruiloft kunnen creëren.

CeremonieMASTERS

Zoek een of twee ceremoniemeesters die begrijpen wat jullie willen en betrek ze bij de planning en organisatie voor jullie bruiloft. Iemand die dicht bij jullie staat en goed kent; zoals broers, zussen, vrienden. Wat natuurlijk ook mogelijk is, om een professioneel weddingplanner of ceremoniemeester in de hand te nemen. Belangrijk is gewoon dat het fijn klikt en je lekker op je gemak bent bij het plannen van je bruiloft. Ceremoniemeesters zorgen voor de extra kers op de taart en zijn onmisbaar!

Vendors

Kies leveranciers (cateraar, fotograaf, taart, vervoer etc.) die jullie aanspreken en waar je een goed gevoel bij hebt. Duidelijke communicatie en afspraken zijn belangrijk. Als het goed is trouw je maar een keer en wil je dat in de aanloop naar jullie bruiloft en op de dag zelf goed verloopt.

Foto- en videograaf

Struin websites/Instagram af voor een fotograaf en videograaf die foto’s maakt die passen bij jullie smaak. Jullie mooiste dag vliegt voorbij en het enige wat je daarna nog hebt (naast de herinneringen in je hoofd natuurlijk 😉 zijn de foto’s en/of video’s. Dé manier om jullie dag te herbeleven en nooit meer te vergeten!

#nonjeneregretterien #nonpopup

Meer info? mail wedding@nonpopup.nl!

Inspiratie beeldmateriaal door Hello May

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *