NON WEDDING | Foodtrends 2018

Wedding Foodtrends 2018, zo leuk om daar nu al mee bezig te zijn. Momenteel zijn we met een aantal bruidsparen in gesprek over hoe hun bruiloft eruit mag zien. En het kan je misschien ontgaan zijn, maar daarbij hebben wij zo ook onze interesse in eten. We just love good food!

Hoe bijzonder is het om samen met het bruidspaar voor hun mooie dag aan de slag te gaan? Al eerder verzorgden wij bijna de hele bruiloft. Van dagplanningen, styling, samenwerkingen met andere toffe bedrijven, én de gehele dag eten en drinken. Lunch, diner, borrel, feestavond, brunch.. We doen het allemaal. We merken dat bij de meeste bruidsparen dan toch de grootste aandacht uitgaat naar het diner. Je kunt hier ook zoveel verschillende kanten mee op. Daarom lichten we vandaag onze favoriete trends voor je uit.


Foto van Lilly May                  Foto van Hello May                                         Foto van Sylvana Lansu

 1. Shared Dining

  Dit is sowieso één van onze favo’s natuurlijk. Shared Breakfast, Brunch, Lunch, you name it..
  Met ‘Shared Dining’ bedoelen wij dat de tafel vol staat met verschillende gerechten, waarvan je zelf op kunt scheppen –of láten opscheppen natuurlijk-.
  Eigenlijk zijn er twee redenen om waarom wij hier zo’n fan van zijn.
  Eén: Het is gewoon heel gezellig om lekker lang te tafelen met al jullie lieve vrienden en familie.
  Twee: Het is gewoon te leuk om veel verschillende gerechten te proeven!

 2. Persoonlijk menu

  Een menu helemaal wat bij jullie past, dat is wel heel mooi op zo’n dag. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat het hele diner in een Italiaans thema is gestoken, omdat jullie hier graag op vakantie gaan. Of misschien werk jij of je partner wel in een lokaal bedrijf met super lekkere tomaten, en wil je die graag laten terugkomen in meerdere gerechten.
  Wij vinden het juist alleen maar een toffe uitdaging om met dit soort wensen aan de slag te gaan, gaaf toch?

 3. Comfort Food

  Inderdaad, we willen allemaal wel op de lijn letten. Maar het moet wel leuk blijven natuurlijk! En zeker op zo’n dag vinden wij dat jullie alleen maar moeten eten wat jullie lekker vinden, comfort food dus!
  Dat kan simpelweg een patatje in stoere puntzak zijn, een lekkere hotdog of super romige risotto. Loopt het water je al in de mond?

 4. Sweet Table

  We noemden het eerder al, de ‘Sweet Table’. Daarmee bedoelen we een tafel vol met verschillende taartjes. Oftewel: dus voor ieder wat wils!
  Een mooie klassieke bruidstaart blijft natuurlijk ook super tof, maar wat nou als de helft van jullie gasten niet van chocola houd en jullie wel? Met een Sweet Table kan je heel veel verschillende taartjes aanbieden. En wat helemaal leuk is, je kunt ze ook in klein formaat aanbieden aan je gasten. Zo kan iedereen er meerdere proeven. We like that!

 5. Late Night Snack

  Jullie hebben een mooie dag gehad met alleen maar fijne mensen om je heen, een heerlijk diner én een knallend feest. Hoe laat je jullie gasten dan naar huis gaan? Wij vinden het altijd heel leuk om dan nog als verrassing voor iedereen een foodtruck te regelen die dan bij de uitgang komt te staan. Nog even een lekkere vette punt pizza bijvoorbeeld, hmmm..

Kortom, wij hebben echt nog super veel leuke ideeën ! Maar we willen altijd vooral op zoek naar wat er bij jullie past. Check ook eens ons Pinterest-bord voor wat extra inspiratie. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen naar wedding@nonpopup.nl . We denken heel graag met je mee!

Maar voor nu, nog héél veel plezier met de voorpret. En vergeet vooral niet te genieten!

#nonpopup | @non_popupHella Elgershuizen
Foodie bij NON pop-up

 @hellahuizen 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *