NON WEDDING | Steven & Ellen

In augustus 2018 hadden Steven & Ellen de mooiste dag van hun leven in een héle persoonlijke setting. Het was een sfeervolle, relaxte en zonnige dag in de achtertuin van Ellens ouders. Hier hadden zij een prachtige ceremonie in een kasje, lekker geborreld in de tuin, heerlijk gebarbecued met live-muziek en in de avond non-stop op de dansvloer gestaan. Aan NON de eer om samen met het bruidspaar de styling, catering en programma te verzorgen!

Je kan wel zeggen dat het kersverse stel echt ‘mensen-mensen’ zijn. In het dagelijks leven is Steven docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school. Ellen werkt als forensisch psycholoog en behandelt een diverse groep aan cliënten. Het moest dan ook een persoonlijke bruiloft worden. Het grappige is dan ook, dat zij allebei los van elkaar, al hadden bedacht dat de tuin van Ellens ouders een perfecte plek zou zijn voor hun bruiloft. “Het is zo gaaf om een eigen locatie te hebben waarmee je zoveel persoonlijke binding hebt. Dit maakt het extra speciaal. Daarnaast kan je op eigen locatie alles precies zo invullen zoals je zelf graag het liefste wilt”, aldus Steven en Ellen.

Oog voor detail

Samen met NON werd de invulling van de dag bepaald. Steven en Ellen: “Zonder NON had het nooit gelukt om de bruiloft zo mooi en goed te organiseren. De aankleding van de hele dag was super sfeervol dankzij NON, met allemaal leuke hoekjes, stoeltjes, kleedjes en dergelijke. NON heeft veel oog voor details. Verder heeft NON de catering van de hele dag gedaan en waren alle gasten de hele dag voorzien van een lekker drankje of hapje. Ook niet onbelangrijk is dat NON gewoon super strak kan organiseren, compleet met draaiboek, zodat we ons nergens zorgen om hebben gemaakt.“

Fotografie: Anne Paar


Naar eigen wens

Volgens Steven en Ellen is een eigen bruiloft organiseren super leuk. “Je kunt de dag dan helemaal naar eigen wens kan inrichten. Het is wel wat meer werk natuurlijk. We zijn allebei bijvoorbeeld een week vrij geweest van tevoren om de locatie helemaal netjes te maken en alle laatste voorbereidingen te doen.”
Zouden zij NON aanraden bij anderen? “Zonder twijfel! NON doet 100% wat ze belooft, heeft onwijs veel oog voor de belangrijke hoofdlijnen van een event maar ook voor alle details. Ze luisterde goed naar wat wij wilden en geeft daarover ook goede adviezen. Al met al kom je op deze manier echt tot een bijzonder en persoonlijk resultaat.”


Wil je (uiteraard helemaal vrijblijvend) sparren of een unieke bruiloft iets voor jullie kan zijn? Wij hebben verschillende mogelijkheden of kunnen ‘delen’ van de bruiloft verzorgen, dus laat het ons zeker weten als je een vraagje of idee hebt. Wij hebben er zin in!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?