NON TIPT | 6x wat te doen in de winter

Winter is coming and we love it! Waar we in de zomer veel aan het borrelen waren, de picknickmanden vulden en terrasjes afgingen, staat de winter in het teken van gezelligheid en lekker binnen zijn. Hoe saai de donkere dagen misschien ook lijken: je moet zelf de slingers ophangen! Want ook de winter heeft veel leuke dingen te bieden. We geven je 6 tips om de winter gezellig door te komen.

Winter Wonderland

Ieder jaar in december verandert de dorpskern van De Lier in een sprookje tijdens Winter Wonderland, compleet met vuurkorven, glühwein en een braderie: super gezellig! Ook wij zijn dit weekend uiteraard geopend om iedereen te voorzien van lekkere warme chocolademelk met een flinke toef slagroom en verse huisgemaakte taart.

Bankhangen met films

Met je pyjama op de bank, grote bak popcorn erbij en let the movie marathon begin. Voor alle foodies onder ons: check deze blog waarin we de leukste food films voor je op een rijtje hebben gezet.

Brunchen

Lekker lang uitslapen en daarna aanschuiven voor een lazy brunch… zeg daar maar eens nee tegen. Wist je dat wij iedere dag de lekkerste ontbijtjes serveren in de koffiebar? Verse pancakes, roomboter croissants en huisgemaakte granola lachen je tegemoet! Meer weten over een shared brunch? Check dan deze pagina

Bakken met kids

Misschien is het al een hobby van je, misschien doe je het nooit. Maar wat is bakken toch leuk en ontspannend! Eén van onze favo hobbies in ieder geval 😉 Betrek je kids erbij, want die vinden het vaak ook geweldig! Wij schreven eerder een blog over een gezellige bakdag met kinderen.

Borrelen

Yesss natuurlijk horen lekkere hapjes en drankjes ook in de wintertijd. Gezellig met elkaar borrelen bij kaarslicht. Inspiratie nodig voor je borrelplank? Check de borrelplank tips, meteen een leuke bezigheid om een middagje in de keuken door te brengen!

City trips

Er even tussenuit: er zijn genoeg leuke steden om te ontdekken en vaak is een retourticket niet eens zo duur. Of je zoekt een stad die makkelijk met de auto aan te rijden is. Wij zijn er wel voor te porren en hebben al meerdere steden bezocht met hotspots die je gezien moet hebben: Praag, Berlijn, Antwerpen, Luik, Kopenhagen en Londen!

Wat je ook doet: geniet er lekker van! It’s the most wonderful time of the year…

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?